Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΜΕΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για στουρναρας
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Είναι πράγματι αηδιαστικός.. Μετέρχεται κάθε μέσου προκειμένου να επιβάλλει τη δυσώδη προπαγάνδα των τοκογλύφων υπό την ρομφαία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Προχθές στη βουλή ξερνούσε επί ώρα εμετικά ψεύδη με τους χαχόλους βουλευτές της ευρωλαγνείας να τον επιδοκιμάζουν σαν αυτιστικά. 

Και τι δεν είπε.. 


Πρωτίστως πως θα γίνουμε Βόρεια Κορέα.. Μια τσίχλα που έχει φθαρεί στα δόντια των φιλελέδων. Έκρυψε μυστικά και ντοκουμέντα επί της ανεργίας επί παραδείγματι που πλέον έχει υπερβεί κάθε κόκκινη γραμμή θέτοντας την Ελλάδα πίσω και από τη Μοζαμβίκη ή τη Γκάνα.. 

Λέξη για την νέα μετανάστευση που απέσπασε με εξολκέα τα καλλίτερα μυαλά της χώρας για ν’ απορούν άπαντες κατά ποιο τρόπο θ’ αναπτύξει το κεφάλαιο τα κέρδη του..  

 Άκρα του τάφου σιωπή για τις αυτοκτονίες με τους Έλληνες να πέφτουν εξ ουρανού σαν τα νεκρά πουλιά.. 

Μηδενικός σχολιασμός των FinancialTimes που με το προχθεσινό τους πρωτοσέλιδο άρθρο παρουσίαζαν την Ελληνική δημοκρατία (λέμε τώρα μην το πάρετε τοις μετρητοίς) ως ασθενούσα σε βαρύτατη αγωνία για το αύριό της… 

Αντιθέτως μίλησε απαξιωτικά για το εθνικό νόμισμα και θα συμφωνούσα μαζί του αν δεν επρόκειτο η επιστροφή σε αυτό να μην συνοδευόταν από την πλήρη διαγραφή του χρέους και επανάκτηση της απωλεσθείσας λαϊκής περιουσίας με το έτσι γουστάρω αν χρειαστεί. 

Αντ’ αυτού υπερέβη τα εσκαμμένα της θεσμοθετημένης θέσης του για να δηλώσει ότι θα συλλαμβάνονται οι Έλληνες άμα τη έξοδό τους από τη χώρα αποκρύπτοντας πως προ αυτού κατά τη μεγάλη ανατροπή, αν και όποτε συμβεί, εκείνος κατά του οποίου θα εκδοθεί εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης θα είναι ο ίδιος.

 Γιατί; Επειδή είναι συνυπεύθυνος των ατιμώρητων εισέτι εγκλημάτων κατά του λαού, μεταξύ των οποίων: είναι η καταπάτηση πληθώρας συνταγματικών άρθρων και βεβαίως η λεηλασία του προς όφελος των εγχώριων και αλλοδαπών τοκογλύφων. 

Η αλήθεια είναι πως δεν αποκάλεσε τους Έλληνες νοητικά συφιλητικούς αλλά το υπαινίχθηκε στη περίπτωση που ταχθούν ταχθούν κατά της ΟΝΕ. 

Το ότι ένα ακόμη μορφωμένο (;) μπαλάκι εκ των αποφοίτων του London School of Economics, (μέχρι και ο Παπακωσταντίνου και μια σειρά άλλων που κάλυψαν τη πάρτη τους και αξιωματικές θέσεις, εξ αυτής της σφηκοφωλιάς προέρχονται-τυχαίο δεν νομίζω) καταφεύγει, δίχως να προβάλλει επιχειρήματα στηριγμένα σε οικονομικές πλάτες γερές, σε υστερικούς εκφοβισμούς, τότε δεν αμφισβητείται αποκλειστικά ο ίδιος κυρίως η θέση που κατέχει!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: