Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕΜΦΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ !!

  ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕΜΦΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ !!


Ο αχρείος επικαλέστηκε την παρέμβαση του Αλαφούζου για να τον συναιτίσει!! (για να καταλάβετε επιτέλους σε ποιου είδους πιέσεις υπόκεινται οι δημοσιογραφοι..)
Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία και δυσκολεύονται, πια, να κρατήσουν ακόμη και τα προσχήματα! Αυτό που διέπραξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας στον αέρα της ΕΡΤ είναι. πραγματικά ασύλληπτο!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δένδιας έβαλε… χέρι σε δημοσιογράφο γιατί εξέφρασε την προσωπική του άποψη και δεν ακολούθησε τη γραμμή του αφεντικού του!




Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» έκανε το… σφάλμα να πει κατά τη διάρκεια της εκπομπής Focus στην ΕΡΤ ότι για την άσχημη εικόνα στο κέντρο της Αθήνας ευθύνεται η οικονομική κρίση και όχι η ελλιπής αστυνόμευση.




Αυτό που ακολούθησε είναι μάλλον πρωτοφανές ακόμη και για στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας! Ο Δένδιας μάλωσε τον δημοσιογράφο και του τόνισε ότι η γραμμή του αφεντικού του (εν προκειμένω του Αλαφούζου) είναι διαφορετική!



Με λίγα λόγια, ο Δένδιας είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν, απλώς, να είναι παπαγάλοι του αφεντικού τους και δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν γνώμη και άποψη.


Αυτή είναι η άποψη που έχουν στη Νέα Δημοκρατία για την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατία γενικότερα… Να τους χαίρεται ο Κυριάκος που το παίζει και… κεντρώος!

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, ότι ο Δένδιας είπε αυτά τα απαράδεκτα πράγματα στην ΕΡΤ. Που είχε κλείσει φασιστικά η κυβέρνηση στην οποία ήταν υπουργός.




Δεν υπάρχουν σχόλια: