Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛ; ΓΙΑΤΙ;

news322dΑνωνύμου του Έλληνος

Τα ξένα αφεντικά σας, που τα υπηρετείτε τυφλά, σας κλείνουνε, εργαζόμενοι του ΔΟΛ, γιατί δεν σας χρειάζονται πλέον, σας χρησιμοποίησαν και σας πετάνε στημένες λεμονόκουπες. 

Πουθενά στον κόσμο δεν χρειάζονται τον Τύπο, έχουν άλλα αφιόνια για τον όχλο οι ιμπεριαλιστές. Πολύ περισσότερο στην Γκραικυλία! Πειραματόζωα των ξένων σας αφεντικών, με την σειρά σας, εργαζόμενοι του ΔΟΛ, Όχι, δεν είσαστε θύματα!
Θύτες είσαστε σε σχέση με την (δημοσιογραφική) ποδηγέτηση του όχλου στον εθισμό, την αποδοχή Μνημονίων. Εσείς δεν εκλαϊκεύετε την φρικτή πολιτική, που έφερε την Γκραικυλία σε αυτό το χάλι; Ήρθε η ώρα της πληρωμή σας, όπως πληρώνουμε όλοι πανάκριβα! Είμεθα συνένοχοι στο κατάντημά μας!


Κάθε Αποικία έχει και τους δημοσιογράφους (και τον ΔΟΛ) , που της αξίζει! Είτε κλείσει είτε όχι ο ΔΟΛ θα είσαστε δημοσιογραφικά υπαίτιοι για όσα δεινά υφίσταται ο τόπος τουλάχιστον μέχρι το 2021! Το πείραμα συνεχίζεται και το πειραματόζωο Γκραικυλία με την συνενοχή όλων βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου (και της λύτρωσης). Ως έμπειρος... συνωμοσιολόγος ξεφουρνίζω και τούτο: Νομίζετε ότι δεν έπαιξε ρόλο στο πιθανότατο λουκέτο και η πρόσφατη δημοσιοποίηση της «γάτας Ιμαλαΐων»; Από το 1993 ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι τον τρέχοντα θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας (γράψαμε, μην τα ξαναλέμε) και τώρα, που ρολάρει το κόλπο, βγαίνει εις εκ των δυο εκπαιδευτών του και τον ξεμπροστιάσει; Απαράδεκτο για έμπειρους υπηρέτες του άθλιου Καπιταλισμού!

Περισσότερο σεληνιάζομαι με την... αλληλεγγύη. Τόσοι (αριθμός) καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων υπογράφουν να μην κλείσει ο ΔΟΛ και επισημαίνουν τον ιστορικό ρόλο στην δημοκρατία, στο πολιτικό σύστημα. 


Τί λέτε, ανιστόρητοι! Εκτός αν εκθειάζετε τον αρνητικό ρόλο, του προπαγανδιστή κάθε ολέθριου σχεδίου του Ιμπεριαλισμού για την Γκραικυλία, όπως είναι η αλήθεια! Μπορούσε να λείψει ο βαρύγδουπος μαϊντανός Μίκης Θεοδωράκης; Όχι, απολύτως δικαιολογημένα! Όσο γινότανε καταστροφέας της Αριστεράς, τόσο τεράστιο μουσικό έργο επιτελούσε! Τί να κάνουμε; Οι μεγάλοι έχουν τα ζωτικά τους απωθημένα! Πέρασαν κιόλας 27 έτη από τότε, που το έγραψα («Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι», Λιβάνης 1990)!

Πράγματι, για τον Μίκη το «Βήμα» και τα «Νέα» ήταν ευαγγέλια, έχουν αναδειχτεί από δεκαετίες «θεσμοί του δημοκρατικού μας πολιτεύματος». Γιατί εκλαΐκευαν κάθε του πολιτική ανοησία και καιροσκοπισμό! Από το «Καραμανλής ή τανκς», στο θέλουμε εμείς «οι ΚΝΕίτες να τον σκοτώσουμε», «Με τον Μίκη (δήμαρχο) για την Νίκη», «ΚΕΑ» -όχι την Τζια, αλλά την κίνηση για την ενότητα της αριστεράς (με τον Μίκη αρχηγό) και άλλες πολιτικές ηλιθιότητες μέχρι την υπουργεία χωρίς ρόλο και έργο στον Μητσοτάκη! Γιατί να σας δείξουμε αλληλεγγύη, εργαζόμενοι του ΔΟΛ; Για να συνεχίσετε να πρακτορεύετε Μνημόνια; Να διαφημίζετε... υπερηφάνως τον ραγιαδισμό, την σκλαβιά, το νεοναζιστικό Δ’ Ράιχ, τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό, τον δοσιλογισμό, τον καπιταλισμό;

Εύστοχο (από αντίθετη ταξική πλευρά) σε πρωτοσέλιδο «ξύλινο» άρθρο («Νέα» 19 - 1 – 2017) επιλέγεται: «Διότι οι εφημερίδες δεν είναι γιαούρτια»! Πολύ σωστά! Το γιαούρτι θρέφει κορμί και μυαλό, ενώ η εφημερίδα, ιδιαίτερα όπως κατάντησε ο Τύπος τα τελευταία 40 χρόνια, τα σκοτώνει, συμπληρώνει την πολύστροφη, διαρκώς επιταχυνόμενη πλύση εγκεφάλου της οθόνης. Κλείνω με ένα ανέκδοτο – πραγματικό γεγονός. Το ξέρω από τον Στέλιο Χατζηδάκη, όχι από τον Νίκο Φίλη:

Εγώ μέλος της αρχισυνταξίας του «Ριζοσπάστη», ο Νίκος Φίλης στέλεχος της «Αυγής», ο Στέλιος Χατζηδάκης πρωτοκλασάτος καθοδηγητής στο τότε ρωμαλέο μαθητικό κίνημα της Κ.Ν.Ε. Ο Νίκος πιάνει δουλειά στα «Νέα» και παίρνει με χαρά τον Στέλιο, να το ανακοινώσει προσθέτοντας ότι από τούδε και στο εξής θα περνάει η ΚΝΕ πιο εύκολα ανακοινώσεις, που θέλει να προβάλλει στην εν λόγω εφημερίδα. Ο πάντα καυστικός Στέλιος (κατά αφήγησή του) απαντά: Ξέρεις τί συμβαίνει; Τους τρεις πρώτους μήνες θα είσαι πράκτορας της «Αυγής» στο Συγκρότημα Λαμπράκη, αλλά μετά, θα γίνεις πράκτορας του Λαμπράκη στην «Αυγή»! Αυτός παραστατικά είναι ανέκαθεν στην Γκραικυλία ο ρόλος του Τύπου και των ανθρώπων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: