Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Μυρίζει μπαρούτι στη Θεσσαλονίκη - Γυαλιά καρφιά από Γερμανούς και Σκοπιανούς οπαδούς πριν το ματς με ΠΑΟΚ (Photo, Video) - Media
 Όχι στο όνομα κάποιας πολιτικής ή οικονομικής διεκδίκησης.. Αλλά στο όνομα της Σάλκε που παίζει κατά του ΠΑΟΚ .. Μήπως είναι η ευκαιρία των Παοκτζήδων να δείξουν έστω κατά τύποις πως δεν είμαστε προτεκτοράτο;Συμπλοκές οπαδών της Σάλκε (συμπεριλαμβανομένων και οπαδών της Βαρντάρ Σκοπίων που είναι αδελφοποιημένοι με τους Γερμανούς οπαδούς του συγκεκριμένου συλλόγου) με πολίτες και δυνάμεις της αστυνομίας σημειώθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί της Σάλκε έδειξαν και πάλι ότι ήρθαν με άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί επεισόδια τα ξημερώματα στην οδό Μοναστηρίου προς τα Λαδάδικα.

Οι Γερμανοί οπαδοί πέρασαν από τη Λεωφόρο Νίκης φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και άναψαν τα αίματα, καθώς ήταν πολύς κόσμος κατά βάση στις καφετέριες της περιοχής, αλλά και γενικότερα στα τριγύρω καταστήματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Ζαχαριάδης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, άνθρωποι που ήταν στο σημείο μετέφεραν ότι κάποιοι από τους οπαδούς που προκάλεσαν επεισόδια ήταν Σκοπιανοί, όπως κατάλαβαν, ακούγοντάς τους να μιλάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: