Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ


Ο Πηλαδάκης μηνύει τον Κούγια – «Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς» - Media
Τη λαίλαπα του τζάμπα μάγκα και του δεν πληρώνω πληρώνει η πατρίδα μας ακριβά!!



Ο Πηλαδάκης σήκωσε το γάντι. Απαντώντας στην τελευταία προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, ο ιδιοκτήτης της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» κ. Κώστας Πηλαδάκης, κάνει λόγο για «κακοπληρωτές» αλλά και «δικαστήρια, με σκοπό να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου»

Η επιστολή Πιλαδάκη όπως δημοσιεύεται από το thessalianews.gr

«Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την προσωπική ανακοίνωση του κ. Κούγια, που με αφορμή προσωπικές αντιδικίες ή άλλα θέματα και σχεδιασμούς του συντάκτη της, τους οποίους εκείνος μόνο γνωρίζει, στρέφεται κατά τρόπο ανοίκειο και απρεπή εναντίον μου προσωπικά.
Έχω ζητήσει κατ' επανάληψη από τον κ. Κούγια να μην με εμπλέκει στις δηλώσεις, τις αντιδικίες, τις επιδιώξεις ή τους σχεδιασμούς του.

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα μετοχικά ούτε τα διοικητικά της ΠΑΕ. Ας το κατανοήσει και να μην βλέπει «φαντάσματα», ελληνικά ή τούρκικα.
Η ΑΕΛ έχει πάντα την αγάπη και την υποστήριξή μου. Τίποτα περισσότερο.
Ακριβώς για αυτήν την αγάπη και υποστήριξη υποχρεώθηκα να ανεχθώ τους νυν κακοπληρωτές που ακόμα δεν έχουν ξεπληρώσει καν τις περσινές οφειλές τους και που χρωστάνε ήδη τις δόσεις που οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να πληρώσουν.

Τα χρήματα που υποτίθεται λαμβάνουμε από την ΠΑΕ καλύπτουν απλά τα λειτουργικά έξοδα του Γηπέδου. Δεν πληρώνει κανείς τον Πηλαδάκη και πολύ περισσότερο με 550.000! Είναι ψεύδος. Πληρώνει τα έξοδα για να λειτουργεί το γήπεδο που ανέρχονται σε 300.000€ και ούτε καν αυτά τα πληρώνει όπως δεσμεύτηκε.

Οι υπαινιγμοί για το δάνειο με βάση το οποίο χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του πιο σύγχρονου γηπέδου της Ελλάδας είναι συκοφαντικοί. Το δάνειο, όπως και όλα τα δάνεια των επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχω είναι ενήμερα, ρυθμισμένα και καλύπτονται από εγγυήσεις που τα εξασφαλίζουν στο ακέραιο παρά την αφερεγγυότητα και τις καθυστερήσεις των πληρωμών από περιπτώσεις σαν αυτή του επικριτή μου.


Δεν φοβάμαι τα περί ελέγχων και δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς. Είμαστε ανοιχτοί για κάθε έλεγχο όπως έχουμε ήδη πράξει και ελεγχθεί εξονυχιστικά. Όλα είναι ξεκάθαρα και διαφανή.

Όποια λάσπη και αν ρίξει ο οποιοδήποτε, το Γήπεδο θα βρίσκεται και θα ανήκει πάντα στη Λάρισα.
Έχουν αναρωτηθεί άραγε οι λαλίστατοι κριτές και επικριτές, πόση προσωπική εργασία, αγωνία, κόπος και θυσίες χρειάστηκαν για να τελειώσει -έστω με ελλείψεις- το γήπεδο που παίζει ο ομάδα και θα παίζει και μετά τη λήξη του χρόνου παραχώρησης της έκτασης;

Ας το αναρωτηθούν και ας πάψουν.

Ας αναλάβει το Δημόσιο ή οι νυν ή επίδοξοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ τα έξοδα λειτουργίας και κατασκευής του γηπέδου και ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θέλει τίποτα απολύτως.
Δεν γίνεται όμως όλη η προσωπική περιουσία ενός ανθρώπου που δουλεύει από τα 17 του και έχει διακριθεί στο χώρο των επιχειρήσεων, δίνοντας δουλειά σε 600 άτομα, χωρίς ούτε μια απόλυση τα χρόνια της κρίσης , να είναι δεσμευμένη και κάποιοι να θέλουν να κάθονται σε προεδρικές σουίτες τζάμπα.

Αυτή είναι η λαίλαπα του «δεν πληρώνω» και του «τζάμπα μάγκα» που η πατρίδα μας πληρώνει σήμερα ακριβά.
Δεν θα μετανιώσω ποτέ που έσωσα τη ζωή του επικριτή μου αλλά θα υποχρεωθώ να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου στους προσφιλείς χώρους του. Τα ελληνικά δικαστήρια.
Κώστας Πηλαδάκης
ΥΓ Για το άνανδρο και φθηνό σχόλιο για το survivor απαξιώ και να ασχοληθώ».
Πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: