Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Σκοπεύω να σας σοκάρω.. Ο Τραμπ έγινε πρόεδρος της μιας εκ των δύο πανίσχυρων δυνάμεων, έχοντας μαγνητοφωνηθεί να λέει δημοσίως τα εξής: «Τις γυναίκες ενίοτε τις πιάνεις από το μουνί αν είσαι σταρ» Μα ακόμη κι αν δεν είσαι προσθέτω εγώ.. Ο Καραϊσκάκης όντας οπλαρχηγός εκφραζόταν αγοραία προβάλλοντας το πούτσο του. "Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω..." 

   

Ο Πούτιν με τη κοφτερή και αδόκιμη διπλωματικά γλώσσα και αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις προσέβαλε την έντρομη Μέρκελ λέγοντάς της πως στη Ρωσία η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει δίχως σεξ!! 



Κοινό γνώρισμα και των τριών ανεξαρτήτως αν συμφωνεί η διαφωνεί κάποιος μαζί τους, είναι πως είχαν πετάξει στα σκουπίδια τον παγκοσμιοποιημένο καθωσπρεπισμό κι έλεγαν ή λένε τα σύκα σύκα και τι σκάφη σκάφη. Όπως ακριβώς εκφράζεται ο λαός που δημόσια ή ιδιωτικά προτάσσει τα συναισθήματά του. Μια φλογερή γυναίκα ποτέ δεν λέει στον άντρα που έχει γυμνό στο κρεβάτι αγκαλιά έλα να συνουσιασθούμε. Θα ξενερώσει ακαριαία.. Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να εννοούμε αυτά  που λέμε αρκεί να διαλέγουμε εύστοχα τον χρόνο και τον χώρο..

Όχι ούτε ο Τραμπ είναι ο Καραϊσκάκης της Αμερικής μα μήτε και οι ροζ ακρίδες είναι η σύγχρονη εκπροσώπηση της Μπουμπουλίνας.. Ο καθένας παίρνει τη θέση που επιλέγει και του αξίζει ανάλογα με το κατά πως πολιτεύεται και όχι στη βάση της τυχόν τραχιάς γλώσσας που χρησιμοποιεί.. Τα λόγια δεν φορολογούνται.. Έγινα κατανοητός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: