Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αγρότες από την Κρήτη έρχονται στην Αθήνα για το συλλαλητήριο ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 Τρέφεται η οργή τους από την απόγνωση και την απελπισία


Αγρότες από το μπλόκο των Πραιτωρίων αναχωρούν απόψε από το Ηράκλειο για τον Πειραιά προκειμένου να πάρουν μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Πρόκειται για αγρότες της Κρήτης, που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

«Μετά από 22 μερόνυχτα στον αγώνα για επιβίωση στο μπλόκο Πραιτωρίων, κλιμακώνουμε την πάλη μας. Ανεβαίνουμε στην Αθήνα, να σμίξουμε με τους συναδέλφους μας που αγωνίζονται στα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας, πλάι στους εργαζόμενους της Αθήνας, να διαδηλώσουμε και να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας από την κυβέρνηση» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Στη ίδια ανακοίνωση υποστηρίζουν ακόμη, ότι «την ώρα που οι μικρομεσαίοι αγρότες παλεύουν για την επιβίωσή τους, οι εκπρόσωποι των μεγαλοαγροτών, έκπτωτοι συνδικαλιστές που δεν εκπροσωπούν κανέναν πέρα από τον εαυτό τους, τους δουλεύουν κανονικά, καλούν σε συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 8 Μάρτη, όταν πια θα έχει ψηφίσει η κυβέρνηση τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης…» και καλούν τους αγρότες σε ραντεβού, στις 7 απόψε το βράδυ, στο κιόσκι της ΑΝΕΚ, προκειμένου να αναχωρήσουν για τον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη την Κυριακή το απόγευμα, από τα μέλη της Παγκρήτιας συντονιστικής επιτροπής των αγροτών του νησιού που συνεδρίασαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, στις 8 Μαρτίου οι αγρότες του νησιού θα πραγματοποιήσουν παγκρήτιο συλλαλητήριο στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματά τους και ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: