Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ "ΕΙΣΦΟΡΕΣ" ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

  ΟΙ "ΕΙΣΦΟΡΕΣ" ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
 
 
Ποιο ξεφτιλισμένος από τον Πετρόπουλο πεθαίνεις...
 
Ο Πετρόπουλος ένας εκ των καθεστωτικών αλητών, ως άλλος Παπανδρέου μετά το Βατερλώ του Καστελόριζου, δήλωνε πουλώντας σανό ότι τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε να αυξηθούν και άλλο οι εισφορές..  Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις τον γιούχαραν σε εκδήλωση του Σύριζα για τις καταστροφικές μειώσεις των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.. Την είδηση την αλιεύσαμε από τον REAL FM και είναι χαρακτηριστική της οργής που έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους μια απόφαση αύξησης των κερδών της ολιγαρχίας υποτιμώντας σε βαθμό κακουργήματος πλέον την εργασία..

Σάλος γράφεται έχουν προκαλέσει από το πρωί οι δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον σταματάνε στον δρόμο και τον ευχαριστούν για τις αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο κ. Πετρόπουλος το απόγευμα έκανε ένα βήμα παραπέρα και σε δηλώσεις προσερχόμενος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο είπε ότι όχι μόνο τον ευχαριστούνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά διαμαρτύρονται που μειώθηκαν τόσο πολύ οι ασφαλιστικές εισφορές και μάλιστα ζητάνε να τις αυξήσει.

Πάντως δεν φαίνεται να έχουν όλοι την ίδια εικόνα με αυτή που παρουσιάζει ο κ. Πετρόπουλος.

Κατά την διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο με κεντρικό κεντρικό ομιλητή τoν υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επικράτησε ένταση επικράτησε όταν άτομα σπραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Πετρόπουλο για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

Τα νεαρά άτομα θέλησαν να παρέμβουν στην εκδήλωση ωστόσο η αστυνομία και η ασφάλεια του Υφυπουργού δεν τους επέτρεψαν την είσοδο προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: