Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΣ : ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ...

Ξεσπά ο Τσοχατζόπουλος στα δικαστήρια: Με βασανίζετε συστηματικά! (Audio) - Media
ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ : ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ...


Την οργή του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε μια καθυστέρηση δύο ωρών στο Εφετείο, όπου παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης για ακόμη μια φορά.


Ο Α. Τσοχατζόπουλος άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας: «Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» 
«Αποζημίωση! Ζητώ αποζημίωση φυσικά! Παράνομα ασκείτε κρατική βία, δεν έχετε κανένα δικαίωμα, υποτίθεται ότι είστε φρουροί. Με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν. Εκεί που με πάτε έχει υγρασία».

Εκείνη την στιγμή υπήρξε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και να ζητηθεί δίωρη διακοπή. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μεταφέρουν τον Α. Τσοχατζόπουλο στα υπόγεια του Εφετείου, στα κρατητήρια.
Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Α.Τσοχατζόπουλος αυτή η εξέλιξη και φώναξε μεταξύ άλλων: «Οι φρουροί! Έχουμε και τους φρουρούς φέτος, οι οποίοι το έχουν κάνει χόμπι να μας βασανίζουν εδώ μέσα. Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» - «Κάθονται σαν ξόανα εκεί πέρα και μας κάνουν τον καμπόσο!» - «Η υπηρεσία σας, κακουργηματική εγκληματικού χαρακτήρα οργάνωση. Αυτό είναι. Και έχετε και τα πρωτοπαλίκαρά σας  εδώ πέρα και τους λέτε να μας απωθούν. Δεν πάω πουθενά, πουθενά δεν πάω…Βεβαίως…με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν». 


Σημειώνεται ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με αγγειακό πρόβλημα στο πόδι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: