Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ
 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ..


Δεσμεύτηκε με όρκους τιμής στη καταστροφή του ελληνικού λαού..




Με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συναντήθηκε, χτες, στο Βερολίνο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του προχτές με την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ. Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Γερμανία ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι με γεύμα που είχε με Γερμανούς επιχειρηματίες.


Κατά πηγές που παρακολούθησαν τις τέτοιες επαφές στο Βερολίνο, ο πρόεδρος της ΝΔ φρόντισε να δηλώσει στους συνομιλητές του «απόλυτα δεσμευμένος στο πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» και να διαβεβαιώσει ότι διαθέτει και τη βούληση και την ομάδα για να τις υλοποιήσει, πασχίζοντας προφανώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Επιχειρώντας, εξάλλου, να στοιχίσει το λαό στις επιλογές του κεφαλαίου, εμφανίζοντάς τες ως «εθνική αναγκαιότητα» και μονόδρομο, υποστήριξε στις συνομιλίες του ότι «ο ελληνικός λαός είναι ώριμος, μετά από επτά χρόνια κρίσης. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν και ο λαϊκισμός μπορεί να ηττηθεί», πρόσθεσε.


Πηγές της ΝΔ επέμεναν ότι το κλίμα ήταν θετικό στις συναντήσεις Μητσοτάκη στη γερμανική πρωτεύουσα, αν και υπάρχουν διαρροές ότι η καγκελάριος του ζήτησε να μη ζητά άλλο τώρα πρόωρες εκλογές, αλλά να περιμένει πρώτα να κλείσει η δεύτερη «αξιολόγηση» και να γίνουν οι γερμανικές εκλογές. Βέβαια, στη ΝΔ, ανταπαντούν πως κάθε μέρα που περνά με διακυβέρνηση Τσίπρα, ανεβαίνει ο λογαριασμός για την ντόπια αστική τάξη.
Σήμερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντάται στην Αθήνα με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: