Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ

news323b
 Ανωνύμου του Έλληνος

Επιμένετε στην μονοδιάστατη πλύση εγκεφάλου πνίγοντας κάθε αντίθετη φωνή. Μόνο την φιλοξενείτε κουτσουρεμένο μονόστηλο, άλλοθι πλουραλισμού, να τσιμπά ο όχλος, να περνά καλύτερα το αποπροσανατολιστικό αφιόνι. Μόνο ως κοροϊδία, απαξιωτικό σαρκασμό βλέπω όλα τα χρόνια, εργαζόμενοι του ΔΟΛ και στον άλλο Τύπο, την αντίθετη άποψη, δεινά παραποιημένη έως εκχυδαϊσμένη ώστε να βολεύει τα αφεντικά.
Να μιλήσω για το... ρεσάλτο στο Νομισματοκοπείο; Πότε βάλατε πρώτη σελίδα ότι η νεοναζιστική Γερμανία κέρδισε δεκάδες δισ. ευρώ από το δήθεν χρέος της Γκραικυλίας τα οκτώ χρόνια της κρίσης; Πότε προβάλλατε με «ξύλινα» πρωτοσέλιδα ό,τι προκύπτει σύμφωνα με τους Προϋπολογισμούς της δεκαπενταετίας ότι 1,2 τρισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε η Γκραικυλία για τοκοχρεολύσια;

Μόνο μας πιπιλίζετε το μυαλό ότι τάχα χρωστάμε 250 ή 270 δισ. ευρώ! Σε ποιους; Σε άθλιους κατακτητές Ευρωπαίους και στα (κατά Μπέρναρντ Σο) αποβράσματά τους Αμερικάνους; Εκθειάσατε την άλλη άποψη για ανύπαρκτο χρέος, πολλαπλά πληρωμένο, επαχθές και απεχθές; Προβάλλατε την ταξική θέση για εθνικό νόμισμα; Μόνο λοιδωρείτε ηλιθίως (σεις, οι φωστήρες!) «αντιευρωπαϊστές», «δραχμιστές», «γραφικούς» «συνωμοσιολόγους» και «καταστροφολόγους» όλους τους ελάχιστους, είναι αλήθεια αριθμητικά (κάνετε καλή δουλειά!) επαναστάτες, που τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και 30 χρόνια, ως βοώντες εν τη ερήμω. Έλα, που η πόρνη ζωή μας δικαιώνει όσο τα βαποράκια του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου τάχα μας γελοιοποιείτε.


Γιατί ειδικά μέτρα για τον ΔΟΛ; Οι άλλοι κατουρήσανε πηγάδι; Γιατί χάρισμα στον Τύπο; Είναι πιο σημαντικός από άλλες χρεοκοπημένες επιχειρήσεις, από τον οικογενειάρχη, που του δημεύουν την περιουσία και δεν έχει να θρέψει τα παιδιά, επειδή πήρε ασυλλόγιστα δάνεια, που Τύπος και βρωμοκάναλα του πλασάρανε με τάχα αθώες διαφημίσεις, λευκές και γκρίζες. 

Μήπως είναι ψέματα ότι οι κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι διαβάζουν απνευστί καθημερνά στις εκπομπές τους τα διαφημιστικά χαρτάκια, που πασάρουν τα αφεντικά; Ενημέρωση τάχα! 

Πού είναι Ε.Σ.Η.Ε.Α και δικαιοσύνη, να... δέσουν τα παποράκια του Μπουρνόβα; Προφανώς Τύπος και Κανάλια θεωρούνται διαφορετικά σε σύγκριση με άλλους επιχειρηματίες και οικογενειάρχες. Όχι για το... λειτούργημα της αλήθειας, για την δημοκρατία, την ελευθεροτυπία και άλλες παπαρολογίες, που διαβάζουμε σε Μ.Μ.Ε. Δημοκρατία στον Καπιταλισμό! Πού; Σε αποικία πειραματόζωο! Αντικειμενική ενημέρωση: Μη σχίσετε κανένα καλσόν, πνευματικά ερμαφρόδιτοι διαφωτιστές του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: