Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

AIRSELFIES........


  Έχουν βαθιά κατανοήσει το ψώνιο της νέας γενιάς με τις Selfies και μόλις έβγαλαν στην αγορά ένα drone για αυτοφωτογραφίες αφ' υψηλού που ναι μεν θα σας κοιτάζει ο φακός από ψηλά αλλά δεν θα σας χάνει ποτέ από τα μάτια του.. 



Η ομάδα πίσω από την ΑirSelfie έχει στόχο να καταρρίψει την πεποίθηση ότι οι ιπτάμενες κάμερες drones είναι ακριβές, ογκώδεις και δύσκολο να ελεγχθούν Η μικρότερη φορητή κάμερα drone του κόσμου, διαστάσεων μόλις 3,72 x 2,65 εκατοστών, διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα 5MP. Με τις μικροσκοπικές προπέλες της, η κάμερα μπορεί να πετάξει σε ύψος 20 μέτρων. 

Η συσκευή έρχεται με μια ενσωματωμένη κάρτα micro SD 4GB για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας. Και όταν ολοκληρώσετε τη φωτογράφηση σας, μπορείτε να συγχρονισθείτε απευθείας με το τηλέφωνό σας μέσω του wifi δικτύου 2.4GHz. Η ομάδα πίσω από την ΑirSelfie έχει στόχο να καταρρίψει την πεποίθηση ότι οι ιπτάμενες κάμερες drones είναι ακριβές, ογκώδεις και δύσκολο να ελεγχθούν. 

Η ΑirSelfie έχει ένα κομψό, ιταλικό design που εμπνεύστηκε ο συνιδρυτής της εταιρείας Eduardo Scroppiana και το οποίο επαναπροσδιορίζει την εικόνα μιας εναέριας κάμερας, καθιστώντας την κομψή και εύκολη στη χρήση. Αυτή η microdrone ζυγίζει 52 γραμμάρια, χάρη στο περίβλημα της από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Αυτό το μικροσκοπικό drone έρχεται στην αγορά με μια θήκη τηλεφώνου, στην οποία μπορείτε να βάλετε τη συσκευή για να την κρατήσετε ασφαλή. 

Το κάλυμμα περιέχει επίσης μια ενσωματωμένη power bank για να φορτίζετε την κάμερα σας. Μια από τις καινοτομίες του drone είναι ότι μπορείτε μέσω app να το κατευθύνετε μέσω του smartphone σας, το οποίο θα το χρησιμοποιείτε ως «εικονικό joystick» για να τραβάτε selfies ή να ρυθμίζετε τις κινήσεις του drone στον αέρα. 

To drone διαθέτει ρύθμιση για την ελαχιστοποίηση του θαμπώματος και του κουνήματος, που είναι πολύ χρήσιμη για τους ερασιτέχνες αεροφωτογράφους. Ως η μόνη drone κάμερα τσέπης που ενσωματώνεται με το smartphone σας, η ΑirSelfie σας επιτρέπει να δείτε την καθημερινή σας ζωή από μια διαφορετική σκοπιά, και στοχεύει να φέρει την αεροφωτογράφηση πιο κοντά στις μάζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: