Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 
ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προετοιμάζει σιωπηρά -με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων- ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με στόχο να ικανοποιηθούν οι εξοντωτικές για την πλειονότητα του λαού απαιτήσεις των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων». Στο περιθώριο των ψευδεπίγραφων και παραπλανητικών δηλώσεων από τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, ο στόχος παραμένει ένας: Τράπεζες και funds - «κοράκια» να υφαρπάξουν τις λαϊκές κατοικίες και ό,τι απέμεινε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών, του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων που θέτουν οι δανειστές σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Ο λαός δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν.

Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό» για μια ακόμη φορά. Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: