Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ


Το παραμύθι κανείς δεν κάνει τίποτα και οι πάντες αδρανούν τελειώνει Την αιτία την έχετε, τώρα έχετε και την αφορμή.. Θα μετρηθούμε στο Σύνταγμα..


Στους χώρους δουλειάς ρίχνουν το βάρος της προετοιμασίας των συλλαλητηρίων στις 21 Φλεβάρη σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα. Με καθημερινές εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις, καλούν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις, απορρίπτοντας το ρόλο του θεατή στα παζάρια για το κλείσιμο της «αξιολόγησης» και στο νέο γύρο αντιλαϊκής επίθεσης που το συνοδεύει, για λογαριασμό του κεφαλαίου.

«Κανένας φόβος, καμιά υποταγή - Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια» είναι το σύνθημα κάτω από το οποίο το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και όλο το λαό να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους για κάλυψη των τεράστιων απωλειών που είχαν τα τελευταία χρόνια, για κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, για σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή, για ικανοποίηση των αναγκών τους με βάση τον πλούτο που παράγουν και τις δυνατότητες που προσφέρει η εποχή στην οποία ζούμε.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο στις 21/2 θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια, ενώ στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά, οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις την Τρίτη 21/2, αλλά και τις επόμενες μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια έχουν απευθύνει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: