Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΟΥ SKY ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ..

 
Μετά το όνειδος του αγώνα με τα κατοχικά SS ολοκληρώνεται η διαπόμπευση μιας ιστορικής ομάδας με τον Μπαλτάκο.. Κρίμα...
 
Μετά το επίσημο διαζύγιο του Τάκη Μπαλτάκου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο πολύπειρος νομικός αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στο «τριφύλλι», τούτη τη φορά για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, από τη Δευτέρα (16/01) είναι ο νέος αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι οι αρμοδιότητες που θα έχει στο νέο του ρόλο στο «τριφύλλι».

Το πρώην δεξί χέρι των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά και μέχρι πρότινος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συμπορευτεί με τον Γιάννη Αλαφούζο «με ακλόνητη την πεποίθηση την «βέβαιη επάνοδο του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Δήλωση Μπαλτάκου

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Τάκης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική.

Να σημειώσουμε πως ο Τ. Μπαλτάκος, βρέθηκε στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου.  

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: