Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗ...

news320c Ανωνύμου του Έλληνος

Μην επιχαίρεις, ηλίθιε, διεφθαρμένε και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε της Γκραικυλίας δια τα εκ του Ιμπεριαλισμού πάθη των γειτόνων σου. Εντάξει, δεν έγινες Βενεζουέλα, ούτε Τουρκία! 

Το ξανάπαμε δεν έχεις τους όρχεις να πεις, προτιμώ να πεινάσω και να πάθω για να είμαι ελεύθερος, γιατί απλούστατα είσαι 600 χρόνια σκλάβος, 400 στον Τούρκο και για την ώρα 200 στους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους, γιατί ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε ελεύθερο και ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.


 Στο ξαναλέω μην επιχαίρεις για τα πάθη του υποτιθέμενου εχθρού σου: Είναι κι η αποικία Γκραικυλία στα εναλλακτικά μαύρα σχέδια του Ιμπεριαλισμού, είσαι και συ, όπως πάντα, μέσα στα ενδεχόμενα ή πιθανά ανταλλάγματα.

 Άντε να σου ρίξω μια τελευταία γερή μπόμπα: Έπιασε τον Τούρκο πόνος να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να λυθεί το Κυπριακό; Τί άλλαξε σήμερα από την τότε κυνικά μνημειώδη φράση του Ετζεβίτ:  

«Το Κυπριακό λύθηκε το 1974» (για τα συμφέροντα της Άγκυρας) και γίνονται εντατικές.... διαπραγματεύσεις, διάβαζε νέο ξεπούλημα της Κύπρου; Μήπως ευρύτερος ανασχεδιασμός της περιοχής από τον Ιμπεριαλισμό ή κάποια κρυφά για την ώρα ανταλλάγματα «έπεισαν» την Τουρκία για νέο παζάρι; 

Μήπως παίζει κάτι σοβαρό με το Αιγαίο και συ όχλε, κοιμάσαι του καλού καιρού; Θα επανέλθω λίαν συντόμως, όπως πάντα άκρως κυνικός, σφόδρα ιστορικώς τεκμηριωμένος καθόσον αρχίζει η νέα Ζυρίχη, συγνώμη οι συνομιλίες στην Γενεύη.


Αυταπατάσαι ότι είσαι Ευρώπη; Αν και σε κλωτσάνε σαν μολυσμένο σκύλο τα σκουλήκια οι «εταίρες» σου, επιμένεις; Ευτυχώς παραμένεις ΑΝΑΤΟΛΗ, ηλίθιε! Ευτυχώς για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, παγκόσμιο και Ελληνικό (γιατί ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ υπάρχει και διαχρονικά ανθοβολεί, ακριβώς επειδή είναι δυναμικό πολιτιστικό επίμεικτο κίνημα), ποτέ δεν είχαμε σχέση με νεοβάρβαρους Ευρωπαίους και τα αποβράσματά τους και τωρινούς κοσμοκράτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: