Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ

 Όσοι σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Σερβία θα είναι σα να επιτίθενται στην ίδια τη Ρωσία..

Τελεσίγραφο δια χειρός Β.Πούτιν σε ΗΠΑ-ΕΕ και λοιπούς «υπαλληλίσκους» τύπου Μοργκερίνι για τα τεκταινόμενα στην Σερβία από το Σάββατο, «τραντάζει» το σκηνικό στα Βαλκάνια και καταδεικνύει ότι έχουμε εισέλθει σε νέες εξελίξεις.

«Αυτό δεν είναι το 1995, ούτε  το 1999, η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των Σέρβων … Η Σερβία και τη Δημοκρατία των Σέρβων  της Βοσνίας μπορoύν  να υπολογίζουν  στην πλήρη στήριξή μας», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Vladimirovich Πούτιν και το Βελιγράδι πανηγυρίζει!
«Εκείνοι που σχεδιάζουν να επιτεθούν στην  Σερβία και στην Σερβοβοσνιακή Δημοκρατία  χρειάζεται να ξέρουν ότι είναι σαν να επιτίθενται στην ίδια την Ρωσία ! Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε νέα επίθεση εναντίον των Σέρβων! Βελιγράδι και Μπάνια Λούκα μπορούν  να υπολογίζουν  στην μέγιστη υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας!», τάδε έφη….Βλαντίμιρ Βλαντομήροβιτς Πούτιν …πρόεδρος της Ρωσίας , και αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων .


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για σαφές και αποφασιστικό μήνυμα του Πούτιν, και όπως μαθαίνουμε, ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανέφερε ότι και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τηρεί την ίδια στάση.
Δόθηκε επίσης  εντολή από την Μόσχα  μέσω της διπλωματικής οδού, και μεταφέρθηκε αυστηρό «μήνυμα» σε  Αλβανία και  Κροατία.
Το ίδιο τελεσίγραφο-μήνυμα του Πούτιν έχει μεταδοθεί όχι μόνο στο Βελιγράδι και την Μπάνια Λούκα, αλλά και στα Τίρανα και στο Ζάγκρεμπ…ενώ κοινοποίηση στάλθηκε σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.
Το μέγα θέμα που «βρωμάει μπαρούτι» είναι ότι οι Ρώσοι απαιτούν …εδώ και τώρα  την απομάκρυνση Αλβανών και νατοϊκών δυνάμεων από το Βόρειο Κοσσυφοπεδίου, διότι παραβιάζονται όλες οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί για αυτήν την πρώην επαρχία , καθώς όλα είναι στον αέρα.
Τα ευρήματά μας επιβεβαίωσε χθες ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος είπε ότι οι δυνάμεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου δεν θα πρέπει να είναι παρόντες στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, που κατοικείται αποκλειστικά από τους Σέρβους.
« Αμέσως μετά το περιστατικό με το τρένο το περασμένο Σάββατο είχα συνομιλία με τον υπουργό εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς. Συμφωνήσαμε ότι η άφιξη των αλβανικών  ειδικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και η χθεσινή μετακίνηση νατοϊκών δυνάμεων είναι κατάφωρη παραβίαση της ελεύθερης κυκλοφορίας και της  συμφωνίας των Βρυξελλών ..», δήλωσε ο Λαβρόφ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Καιρός ήταν!
Να ελπίζουμε και εμείς; Μπα, δεν το πιστεύω. Δεν μας εμπιστεύεται πια η Αρκούδα. Την έχουμε πουλήσει αρκετές φορές!
Τζαφαράς