Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ !!

Στον εισαγγελέα η μήνυση Λαγού κατά της Στεφανίδου  - Media ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ !!

Χλουπ !! Τι έχουμε εδώ; Τη φασιστική δεξιά κατά της ... "πεφωτισμένης" ή και αντιστρόφως; Και που ρε αδέλφια είναι οι διαφορές σας; Τον ίδιο αφέντη υπηρετείτε... Στον εισαγγελέα θα σταλεί σήμερα, πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ι. Λαγός υπέβαλε μήνυση χτες το απόγευμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην προχθεσινή εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, προχθές σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.

Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση απο πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: