Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 
Βαρύτατη καταγγελία στη Βουλή: Δικηγορικό γραφείο έχει στήσει «φάμπρικα» με βουλευτές για να εκβιάζεται η Επιτροπή Ανταγωνισμού  - Media
 Δικηγορικό γραφείο έχει στήσει μηχανισμό με βουλευτές για να εκβιάζεται η επιτροπή ανταγωνισμού!!

 
Ποια επιτροπή και ποιος ανταγωνισμός.. Μονοπώλια είναι μονοπώλια του οικονομικού φασισμού!!
 
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Δημήτρη Κυριτσάκη πως συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο «συνεργάζεται» με πρόθυμους βουλευτές οι οποίοι καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή σχετικά με 4-5 εταιρίες, για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες και για τις οποίες το συγκεκριμένο νομικό γραφείο κατακλύζει καθημερινά με οχλήσεις την Επιτροπή, έτσι ώστε να εκβιάζεται η Επιτροπή και να επηρεάζεται η προτεραιοποίηση των ελέγχων της.
 
Μιλώντας κατα την διάρκεια της ακρόασης του απο την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλης ο Δημήτρης Κυριτσάκης τόνισε πως «το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή που για τους δικούς του λόγους - δεν ξέρω γιατί, κάποιοι το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όχι και τους βάζει να κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή για τις 4-5 εταιρίες. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να εκβιάσουν την Επιτροπή για να προτεραιοποιεί τους ελέγχους όπως τους βολεύει. Και ασχολούμαι κάθε μέρα με αυτά».
 
Ο Δημήτρης Κυριτσάκης πάντως δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Επιτροπή δεν θα αποστεί από τους σκοπούς της να επιβληθεί μία τάξη στην αγορά», στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: