Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΖΟΦΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ !

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργιάδης φασίστας
Ο ΤΕΛΕΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ !


Δεν θ' αργήσει ο καιρός που για να σώσει το πολιτικά σιχαμερό τομάρι του θα ζητήσει συγνώμη για τα μνημόνια κι από τον Ελληνικό λαό.. Μας τελείωσαν οι συγνώμες όμως.. Εκτελωνίσαμε τη τελευταία αποστολή του θεού και άλλη δεν έχει!!Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, να ζητήσει συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό για τη στάση ανοχής που είχε δείξει απέναντι σε αντισημιτικές απόψεις στο παρελθόν. 

Η ανάρτηση του βουλευτή έγινε με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος. «Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού. 

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη. 

Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας. Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: