Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΙΛΙΓΓΙΩΔΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

news321c Ανωνύμου του Έλληνος

Ολόκληρο ISIS έστησαν, χρηματοδότησαν, εξόπλισαν (από ό,τι φαίνεται ακόμα εξοπλίζουν και «τσοντάρουν») οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι με τα ευρωπαϊκά τσιράκια τους, δεν θα έβρισαν εύκολα μερικές εκατοντάδες παλαβούς, φανατικούς, ανισόρροπους να τους καθοδηγήσουν στις αιματηρές προβοκάτσιες τους; Το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα τους παράγει αφειδώς, δια πάσα χρήση! 


Οι μεν θα νομίζουν με ιερή μέθη ότι θυσιάζονται για τον θεό και την θρησκεία τους (αμφότερες, μέγιστες του κόσμου ηλιθιότητες) και οι Ιμπεριαλιστές με τον γνωστό τους κυνισμό θα τους εκμεταλλεύονται για να στήνουν νέες πειρατείες. Ο κόσμος βαδίζει ιλιγγιωδώς προς τρίτη γενικευμένη πολεμική σύγκρουση, που οι έως τώρα διεξαχθείσες θα μοιάζουν με παιδικό στρατιωτικό παιχνίδι, αλλά δεν ιδρώνει το αφτί της Ευρώπης. Γιατί οι ταγοί και λοιποί της παρατρεχάμενοι, προφανώς, θεωρούν ότι έχουν καλά δεμένη την γομάρα, ότι θα σκοτωθούν οι άλλοι και όχι αυτοί.

Ξέχασαν κιόλας το πρόσφατο παρελθόν. 

Ότι δηλαδή οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, προεξάρχοντος του Εβραϊκού, αιματοκύλησαν με την μαριονέτα τους τον Χίτλερ ολόκληρο τον κόσμο, με στόχους αφενός να καταπνίξουν τον νεοπαγή τότε σοσιαλισμό και αφετέρου να γίνουν κοσμοκυρίαρχοι. Έμειναν οι ίδιοι προστατευμένοι από τους δυο ωκεανούς, έριξαν πέντε τουφεκιές για την τιμή των όπλων, κυρίως για την θηριώδη συμμετοχή στην μοιρασιά και έγιναν τελικά οι δυνάστες και φονιάδες της ανθρωπότητας. Μια και το έφερε η κουβέντα, τί χυδαία υποκρισία οι βίζιτες σε Χιροσίμα και Περλ Χάρμπορ για να τιμηθούν(;) τα γνωστά γεγονότα!

Η τοτινή μεγίστη προβοκάτσια (ιστορικά αποδεδειγμένη) του βομβαρδισμού του αμερικανικού στόλου στο Περλ Χάρμπορ, πρόσχημα να επιτελέσουν οι Αμερικάνοι το μέγιστο έγκλημα από τότε που ο πίθηκος έγινε άνθρωπος: Αναίτιος πυρηνικός βομβαρδισμός της ουσιαστικά συνθηκολογημένης Ιαπωνίας. 

Οι πρώτες ατομικές βόμβες, που ίσως κάποιοι ήθελαν, πρότειναν να πέσουν στην Μόσχα (αυτό δεν είναι ακόμα πλήρως τεκμηριωμένο ιστορικά) πλην όμως σίγουρα... αλληθώριζαν προς τους αληθινούς νικητές του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, τον Μεγάλο Στάλιν, τον ηρωικό Σοβιετικό λαό, τον Κόκκινο Στρατό και τους στρατηγούς του.

Εκείνη, όμως, που ο Ιμπεριαλισμός κυριολεκτικά την έχει τελευταία ξεσκίσει στις προβοκάτσιες α λα «τρομοκρατία» είναι η Τουρκία. Αμέτρητες, μικρές και μεγάλες, με δεκάδες νεκρούς μέσα σε ένα χρόνο. Γεωπολιτικά συμφέροντα όσο και μεγάλες ενδοϊμπεριαλιστικές, ενδοκεφαλαιακές αντιθέσεις: 

Η μετά ISIS εποχή σε Συρία, η Μέση Ανατολή, οι εκεί αγορές, κυρίως τα πετρέλαια, το Κουρδικό, το Κυπριακό, ακόμα και το Αγαιακό. 

Αυτά... παθαίνει κάθε χώρα, που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ελεύθερη, ανεξάρτητη, δεν υποκύπτει 100% στις βουλήσεις, στα πειρατικά άκρως αντιφατικά, ακόμα και για τα μακρόπνοα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, σχέδια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού. 

Φυσικά, ένας λίγο ικανός, σε σύγκριση με άλλους ανίκανους συναδέλφους του, ηγέτης, ο Ερντογάν, ελίσσεται, εκμεταλλεύεται όσο μπορεί την κατάσταση, ζητάει ανταλλάγματα. Σε πλήρη εξέλιξη η «φαναριώτικη» διπλωματία της Άγκυρας. Θα δούμε αν, τί και πώς θα του βγει ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: