Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

news320c Ανωνύμου του Έλληνος

Η μετεωρολογία ως μοχλός κατατρομοκράτησης του όχλου. Έκανε λίγο σκληρό χειμώνα, για την ώρα. Όχι στην Αττική, που φωνασκεί ηλιθίως και έγινε μαύρη (λευκή) προπαγάνδα, αλλά στην επαρχία, για την οποία ουδείς ενδιαφέρεται αρμοδίως. Ξεσάλωσαν τα ψώνια «του καιρού». 

 
Στα χρόνια μας, μέχρι την λαίλαπα της καταναλωτικώς ελεύθερης και πολιτικώς φασίζουσας ραδιοτηλεόρασης, το δελτίο καιρού ήταν στις εφημερίδες χτυπημένο έντονα μονόστηλο στις μέσα σελίδες, που επιμελείτο ο πιο νέος, εκπαιδευόμενος, συντάκτης. 

Ήρθε η εικόνα και το έκανε «σώου» με ημίγυμνα και ηδυπαθώς λικνιζόμενα ξέκωλα, να φαντασιώνεται κάθε βράδυ, να αυνανίζεται ο όχλος πριν κοιμηθεί. Μπήκαν στο ολέθριο κόλπο και άξιοι επιστήμονες. Για την «κονόμα» ξεφτίλισαν αισθητική και αξιοπρέπεια, συνάμα έγιναν το σοβαρό άλλοθι της μαζικής κακογουστιάς και χυδαιότητας.

Το δελτίο καιρού από τα πιο αποτελεσματικά μέσα της τρομοκράτησης του όχλου και της εξάρθρωσης της έσχατης λογικής αντίδρασης στον πυρηνικό... βομβαρδισμό των Μέσων μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Μετεωρολόγοι με πασαδόρους τους δημοσιογράφους (βαποράκια γερμανοτσολιαδισμού) έχουν ένα δίσκο και τον βάζουν καθημερινά, αναλόγως εποχής: Η μια πλευρά, «Καύσωνας φονιάς» και «φονικός χιονιάς», η άλλη. Εσχάτως δίνουν και ονόματα: «Αριάδνη», όπως οι αμερικάνικοι τυφώνες δηλαδή. Η... μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες;

Τυχαίο, που πέφτουν οι μετεωρολόγοι έξω στις προβλέψεις 7 στις 10 φορές; Γιατί στην Πολεμική Αεροπορία η πρόβλεψη έχει ποσοστό επιτυχία άνω του 90%; Επειδή αφορά αμιγώς επαγγελματική και επιχειρησιακή επιστημονική ανάλυση και χρήση. Γιατί δεν υπάρχει η οθόνη και η κατατρομοκράτηση των ενδιαφερομένων. Αισθητή διαφορά στην αποτελεσματικότητα εκφοβισμού: 

Το να σκάσει βόμβα κάπου, όσο και να ουρλιάζει η τηλεόραση, ο όχλος λέει: Τί με νοιάζει, αφού δεν είμαι εκεί; Υποσυνείδητα κατουριέται πάνω του, όταν του λένε θα χιονίσει πολύ, θα έχει καύσωνα, πλημμύρες, πάει να πει θα χαλάσει η βόλεψή του, θίγονται μικροσυμφέροντά του, αν... πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: