Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

 ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


Σεισάχθεια εδώ και τώρα..


Για άλλη μια φορά όλες οι συλλογικότητες έδωσαν το παρόν στις κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία, από την Λαϊκή Ενότητα, έως το ΕΠΑΜ, τον Συντονισμό και το ”Δεν πληρώνω” κ.α.

Πιο μαζική από κάθε άλλη φορά και ιδιαίτερα αγωνιστική ήταν η παρουσία πολιτών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου έδωσε το παρόν ευρεία αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Ειρηνοδικείο την παρακάτω δήλωση:
”Εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα, με σκανδαλώδη τρόπο και σκανδαλώδεις όρους, έχουν πάρει όλα τα μνημονιακά κόμματα και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Αντί, όμως, όλες οι κομματικές ηγεσίες και οι διοικήσεις των μέσων να ξηλωθούν, να διωχθούν ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες και να εκπλειστηριασοτύν οι προσωπικές, κομματικές και εταιρικές τους περιουσίες, όχι μόνο δεν διώκονται αλλά και συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό.

Οι μόνοι που διώκονται σε αυτή τη χώρα είναι οι φτωχοί πολίτες και τα φτωχά νοικοκυριά που σέρνονται στα δικαστήρια και στα Ειρηνοδικεία εκπλειστηριάζονται τα σπίτια και τα ακίνητα τους.
Έλεος, Ανατροπή και σεισάχθεια εδώ και τώρα.

Λογοδοσία για τους μνημονιακούς εγκληματίες.”

pleisthriamoi2

Ματαίωσαν ξανά τους πλειστηριασμούς και διεκδικούν διαγραφή χρεών!
pleisthriasmoi9
πλειστηριαμοι1
πλειστηριαμοι4
πλειστηριασμοι2
pleisthriasmoi3
pleisthriasmoi6
pleishtiriamoi4
pleisthriasmoi5

Πληροφορίες από ISKRA

Δεν υπάρχουν σχόλια: