Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ!!

  Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ!!
 
Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Κώστας Πελετίδης
 
 
Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έφεση ο Δήμος Πατρέων για την απόφαση του Ειρηνοδικείου Πατρών, με την οποία δικαιώνει 66 εργαζόμενους του Δήμου, για την καταβολή δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδομάτων αδείας.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμος Πατρέων: «Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας που εισηγήθηκε το θέμα τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έφεση κατά της απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους. Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι είναι άδικη και βαθιά αντεργατική η κατάργηση των δώρων των εορτών και των επιδομάτων αδείας που αποτελούν κατάκτηση των εργαζομένων και που η κατάργησή τους προκαλεί σημαντική απώλεια στο εισόδημά τους. 

Η απόφαση αυτή της Οικονομικής Επιτροπής κινείται στο πλαίσιο της 785/18-12-2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά πλειοψηφία ελήφθη στην ειδική συνεδρίαση του Σώματος για τον προϋπολογισμό του 2016, περί ανάκτησης όλων των μισθολογικών αποδοχών των εργαζομένων στο επίπεδο του 2009 περί ανεμπόδιστης μισθολογικής εξέλιξης, ξεπάγωμα των ωριμάνσεων, επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: