Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΞΑΝΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της Μαρινόπουλος-Στον «αέρα» το σχέδιο διάσωσης - Media

 Οι "ασθενείς επιχειρηματίες" εξάντλησαν και τη φαρμακοληψία της  ενδιάμεσης χρηματοδότησης και τώρα δεν μένει παρά να μας ανακοινώσουν σε ποιο χλιδάτο διεθνές θέρετρο σκοπεύουν ν αναρρώσουν...



Εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ, η οποία είχε προβλεφθεί από την συμφωνία μεταξύ των τραπεζών της οικογένειας Μαρινόπουλου και της Σκλαβενίτης ΑΕΕ, μετά από την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους της υπό διάσωση αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Αρμόδιες πηγές μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ έλεγαν ότι πλέον δεν υπάρχουν τα χρήματα για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου, ενώ η εκκρεμούσα απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας δεν είναι σαφές πότε θα εκδοθεί.

Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2017, αλλά δεν είναι σαφές αν όντως πρόκειται να συμβεί. Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια διάσωσης επιχείρησης στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, είναι στον αέρα. Έτσι κινδυνεύουν 10.800 άμεσες θέσεις εργασίας της Μαρινόπουλος ΑΕ, εκατοντάδες επιχειρήσεις - προμηθευτές της και δεν θα πέσουν στην αγορά, όπως προβλεπόταν στο πρώτο δίμηνο του 2017 περί τα 350 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: