Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 3 μ.μ.

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Η κυβέρνηση, η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με την εμφανή στήριξη των παλαιομνημονιακών πολιτικών κομμάτων, συνεχίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι αρμόδιοι υπουργοί εντείνουν καθημερινά τις αγωνιώδεις προσπάθειες τους για τη δημιουργία των κατάλληλων «εργαλείων» που θα επιτρέψουν την ηλεκτρονική διεξαγωγή των πλειστηριασμών για το ξεπούλημα των λαϊκών περιουσιών. Γνωρίζουμε ότι αυτό αποτελούσε κεντρικό αίτημα των δανειστών, το οποίο η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί και προσπαθεί να υλοποιήσει άμεσα προετοιμάζοντας τα κατάλληλα εργαλεία για το ξεπούλημα των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.


Όμως και αυτές, όπως και οι προηγούμενες προσπάθειες τους θα πέσουν στο «κενό». Ο λαός αντιδρά και θα συνεχίσει να τους λέει «ΟΧΙ».
Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων από τράπεζες και funds. Απέδειξαν ότι μόνο με αγώνες μπορούμε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και να φτάσουμε στην τελική νίκη.
Όπως συνέβη και τις προηγούμενες εβδομάδες, έτσι και αυτή την Τετάρτη προετοιμάζουν το «ξεπούλημα» μικρών κατοικιών και καταστημάτων, για ελάχιστες οφειλές.
Δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες ακόμη μια φορά και αυτή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., θα δώσουμε δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας, σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και αυτή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ.

Έλα μαζί μας. Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας για να σταματήσουμε ξανά τους πλειστηριασμούς

Καμιά λαϊκή κατοικία, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα επιτρέψουμε να «βγει στο σφυρί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: