Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΗΠΑ: Ακόμη ένας νεκρός άοπλος μαύρος άνδρας από πυρά αστυνομικών (Video) - Media ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 Ένας ακόμη άοπλος μαύρος άνδρας νεκρός από πυρά αστυνομικών..



Ένας μαύρος άνδρας σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά στη Βόρεια Καλιφόρνια την Τρίτη το απόγευμα προκαλώντας την έντονη αντίδραση των μελών της κοινότητα που συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας για να διαμαρτυρηθούν.

Η αστυνομία του El Cajon είπε ότι δέχθηκε κλήση για να παρέμβει σε ένα χώρο στάθμευσης για έναν άνδρα που όπως ανέφεραν «δεν ήταν ο εαυτός του» και φερόταν επικίνδυνα όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και γα τους άλλους οδηγούς. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας είναι στην ηλικία των 30 ετών και πέθανε μετά από πυροβολισμό αστυνομικού, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.




Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είπε ότι ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμό όταν αρνήθηκε να ακολουθήσει τις εντολές του αστυνομικού που του ζητούσε να βγάλει το χέρι του από την τσέπη.
Βίντεο που ανέβηκε στο Facebook από την Rumbie Mubaiwa, την αδερφή του θύματος, την δείχνει να κλαίει καθώς υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας.




Η ίδια είπε ότι κάλεσε την αστυνομία για να την βοηθήσει, αλλά αυτοί σκότωσαν τον αδερφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: