Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΣ..

Γιατροί: Πάλεψε ο ίδιος γενναία για τη
ζωή του !!


Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση ότι ξύπνησε ο 7χρονος ο οποίος πριν από μια περίπου εβδομάδα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο στην παραλία του Τσιλιβί, στην Ζάκυνθο.


Σε δήλωσή του στην τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, ο Διευθυντής Εντατικολόγος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, αποκάλυψε ότι ο μικρός Θοδωρής είναι από το βράδυ της Πέμπτης αποσωληνωμένος, ενώ όπως διαπίστωσαν οι θεράποντες ιατροί συνεκτιμώντας την μετεγχειρητική και κλινική εικόνα του τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Ηλιάδης, ο 7χρονος «πάλεψε γενναία και κέρδισε ο ίδιος τη ζωή του».
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατρό μόλις τον «ξύπνησαν» και είχε άμεση επαφή με το περιβάλλον το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «Μαμά...».
Το παιδί θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να μπει σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: