Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

news298b 
Ανωνύμου του Έλληνος

Ανοίξτε τα σύνορα και μη μπαίνετε εμπόδιο στους πρόσφυγες γιατί το θυελλώδες κύμα θα σας σαρώσει στην χωματερή της ιστορίας! Για αυτό οι των λαών φονιάδες Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές έστησαν πριν έξη χρόνια το πείραμα «χρεοκοπία της Γκραικυλίας», επειδή θα κατέστρεφαν την Συρία, θα άρχιζαν τις «επαναστάσεις της CIA» σε Αίγυπτο, Λιβύη και αλλού. 


Ήθελαν αποθήκη εξαθλιωμένων προσφύγων, που θα προκαλούσαν τα αιμοσταγή τους παίγνια. Ήταν ο πρωταρχικός στόχος, αλλά αν έκλεβαν από την Γκραικυλία, μαζί με το Δ’ Ράιχ καναδυό τρισεκατομμύρια ευρώ, θα τους έρχονταν άσχημα;  

Ανοίξτε τα σύνορα να περάσουν γιατί είστε όχλος σε μεγίστη παρακμή και επιβάλλεται για επιπρόσθετους λόγους να μην πάτε κόντρα σε κανένα προσφυγικό ρεύμα. Μην ξεχνάτε τα παραδείγματα Φοινίκων, Ασσυρίων, Χετταίων, Βαβυλωνίων και άλλων απολεσθέντων λαών, που μπήκαν κόντρα στην ιστορική ροή. 

Μην ξεχνάτε ότι αν δεν εξαφανιστήκαμε εδώ και 2.000 χρόνια, από το 146 π. Χ., αν επιβιώσαμε χωρίς ελεύθερη κρατική δομή ήταν επειδή ήμασταν σταυροδρόμι της μάνας του πολιτισμού Ανατολής με την βάρβαρη Δύση.

Ζήσαμε γιατί είχαμε ορθάνοιχτες τις πόρτες στις μεταναστεύσεις των λαών, γιατί δεν ήμασταν ποτέ έθνος αμιγές (Δεν υπήρξαμε ποτέ έθνος με αστικά κριτήρια)! Επανειλημμένα κατακτήσαμε και κατακτηθήκαμε, δεχθήκαμε άπειρες επιμειξίες. 

Οι σοφοί μας πρόγονοι βίωναν καθημερινά, ότι μόνο το μπάσταρδο επιβιώνει, πολιτιστικά μεγαλουργεί. Γιατί ήμασταν μακρόχρονη φάση στην σκυταλοδρομία λαών και πολιτισμών, ό,τι παίρναμε, τελειοποιούσαμε, το κάναμε κοινό κτήμα, ως την επόμενη μετανάστευση, που φέρνει νέες αξιοποιήσιμες επιμειξίες!  

Γίνετε κέντρο διερχομένων να μειώσετε τις τριβές, τις πιθανότητες μετατροπής σε παρανάλωμα γεωπολιτικών παιχνιδιών των ιμπεριαλιστών αφεντικών σας. Θα σας πλήξουν καίρια σε αυτό το «μπάσταρδο», που επιβιώνει ανά τους αιώνες, στον πολιτισμό, με την ευρύτερη έννοια. Άρχισε κιόλας το μαστίγωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: