Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για προτεκτορατο ελλας 
Ανωνύμου του Έλληνος

Γυρίσαμε στο 1821. Από την ίδρυση του αθλιέστερου πειραματόζωου, του κατά Μαρξ: «Κράτος Φάντασμα», μέχρι σήμερα δεν υπήρξε πιο κατάπτυστη ενέργεια, κι αισχρή προδοσία! Είπαμε η φασίζουσα αριστερά προωθεί ό,τι η δεξιά αδυνατεί! 

Οι γερμανοτσολιάδες του αριστερού τσογλανισμού καμαρώνουν σκεπαρνιά γύφτικα ότι έσωσαν την πατρίδα! Με σκληρή διαπραγμάτευση! Παίρνουν στα Αγγλικά τις διαταγές των ξένων και ιδρώνουν να τις μεταφράσουν και να τις ψηφίσουν. 


Μαθαίνω ότι τα άρθρα για το Ταμείο Ραγιαδισμού-Υποτέλειας είναι 250 σελίδες. Μου θύμισε τα ψιλά των τραπεζικών δανείων, σελίδες επί σελίδων, με ψείρες γράμματα, κανείς δεν τα διαβάζει –πώς να το κάνει άλλωστε;- βάζει φαρδιά πλατιά την τζίφρα του στις τελευταίες ευανάγνωστες παραγράφους και βρίσκεται δεμένος χειροπόδαρα!

Πλησιάζουμε, άλλωστε, στο 2021, θα γιορτάσουμε την Εθνική Παλιγγενεσία, έτσι λένε στους σχολικούς δεκάρικους τα 200 χρόνια σκλαβιάς μας στα σκουλήκια της Ευρώπης και τα αποβράσματά τους, τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους, των αφεντάδων του κόσμου. Τέτοια σκλαβιά δεν υπήρξε ποτέ! Τηρουμένων ιστορικών αναλογιών, κοινωνικών συνθηκών και της αλματώδους προόδου της ανθρωπότητας, τα 400 χρόνια Οθωμανικής σκλαβιάς ήταν σκοτεινά μεν, αλλά όχι τόσο φρικώδη σαν τα 200 στα Δυτικά αφεντικά. 

Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, αυτός ο τόπος, σύμπαντα τα Βαλκάνια γέννησαν πρωτότυπο λαϊκό πολιτισμό (τα έχω εξηγήσει στο «Μούσα Πολύτροπος», εκδόσεις Μετρονόμος), ενώ με τους φονιάδες λαών και τα τσιράκια τους; Εξαθλίωση, φτώχεια, μιζέρια, πιθηκισμός, μέσω του... αμερικάνικου τρόπου ζωής, ό,τι πιο χυδαίο, αγοραίο έβγαλε στην μαζική κουλτούρα έβγαλε η ανθρωπότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: