Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ " ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ..


 Το μήνυμα ελήφθη. Αντίσταση ή ισοπέδωση.. Αυτοί επιλέγουν ισοπέδωση οι άλλοι όμως αντίσταση..


Με δύο χρόνια φυλάκιση τιμώρησε χθες 30/3/2016 η ελληνική δικαιοσύνη την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για την αλληλεγγύη στους στρατεύσιμους,την ανάδειξη των ζητημάτων μέσα στο στρατό, την βάναυση συμπεριφορά στελεχών προς τους οπλίτες, τις καταγγελίες για μίζες στους πολεμικούς εξοπλισμούς, την αντιπολεμική εκστρατεία, την στήριξη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και την στήριξη εκατοντάδων κληρωτών που αρνούνται με ψηφίσματα και αναφορές την εμπλοκή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (HOT SPOT) της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και της Ε.Ε. 

Η τελευταία δραστηριότητα της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ εγχώριους και ευρωπαϊκούς κύκλους. Η ευκαιρία είχε δοθεί με την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε κατατεθεί εναντίον της Επιτροπής από στέλεχος του στρατεύματος για τον οποίο η Επιτροπή είχε δημοσιοποιήσει καταγγελία οπλιτών της μονάδας που διοικούσε στην ιστοσελίδα της. 

Στη θέση του κατηγορούμενου βρέθηκε ο Νίκος Αργυρίου, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και διαχειριστής της ιστοσελίδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που δημοσιοποίησε την καταγγελία. Η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκάλυψε τα στοιχεία του διαχειριστή και ακολούθως ασκήθηκε η ποινική δίωξη. Ο Νίκος Αργυρίου καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Όπως δήλωσε τόσο ο ίδιος όσο και η συνήγορος υπεράσπισης Αντωνία Λεγάκη θα κατατεθεί αίτηση έφεσης. 

Πρόκειται για μια απόφαση σταθμό, ενδεικτική του κλίματος και της νέας εποχής που έχουμε εισέλθει και με «αριστερό» πρόσημο, κατά τα άλλα. Τα κινήματα τώρα έχουν το λόγο. Η αντίσταση και η αλληλεγγύη του διωκόμενου λαού έχει το λόγο. Κάθε σκεπτόμενος και προβληματισμένος άνθρωπος έχει ήδη πάρει το μήνυμα. Αντίσταση ή ισοπέδωση. Επιλέγουμε αντίσταση! Ως εδώ! Καμία δίωξη στα κινήματα, καμία φυλάκιση αγωνιστή. Εδώ δεν θα γίνει Τουρκία, όσο και εάν το επιδιώκει το σάπιο πολιτικό σύστημα και οι δανειστές πάτρωνες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 

Πηγή: inred.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: