Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΦΡΟΚΑΛΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

news291d Ανωνύμου του Έλληνος

Θέμα δασκάλων! Να βρεις κατάλληλους, εν μεγίστη ανάγκη να σου βρουν τα ξένα αφεντικά, να σε εκπαιδεύσουν ταχύρρυθμα και αποτελεσματικά (για τα συμφέροντα ξένων επιβητόρων της Γκραικυλίας). Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένας Γιάννης (με ένα ΝΙ) τον προσγείωσε στην αγκαλιά των αφεντικών στην οικονομία, εν γένει στην κοινωνική αντίληψη, αλλά το πολιτικό του ντοκτορά στην υποτέλεια το ανέλαβε η γάτα των Ιμαλαΐων, με πέταλα! 


Δεν κουράστηκαν, έσπειραν σε πολύ εύφορο έδαφος. Όταν κοιμάσαι και ονειρεύεσαι να γίνεις θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας με όποιο κόστος και διαθέτεις πρωτοφανή πολιτικό τσογλανισμό, όταν είσαι αρκούντως αμοραλιστής και μετατρέπεις το μαζικό ΟΧΙ του όχλου σε συντριπτικό ραγιάδικο ΝΑΙ, ακόμα και οι πιο έμπειροι δάσκαλοι πολύ λίγα έχουν να σου διδάξουν.

Άλλωστε έχω σε ανύποπτο χρόνο διατυπώσει την τεκμηριωμένη θέση μου: Πολύ νωρίς, από την εποχή των μαθητικών κοινοτήτων οι ξένοι είχαν μπανίσει τον φέρελπι για αυτούς θαλαμοφύλακα, τον είχαν καταγράψει στα εναλλακτικά σενάρια των υποψηφίων πρακτόρων τους! Ακόμα δεν έχω δώσει ιστορική απάντηση στο μέγα ερώτημα: Ο παλιός σύντροφος και φίλος Αλέκος Αλαβάνος ήτανε μέσα στο κόλπο, ή απλώς του ξέφυγε ο εν λόγω υπηρέτης του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση; Όταν μάλιστα απευθύνεσαι σε διεφθαρμένο, ηλίθιο και ψεκασμένο δια της οθόνης (και άλλων συγκροτημάτων) όχλο το παιχνίδι είναι τις πλείστες των περιπτώσεων ολίγον σικέ!

news291eΑπό την μια ο υποψήφιος ηγέτης πάει με κατεβασμένα βρακιά πλειοδοτώντας για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των ξένων επιβητόρων και να τον υιοθετήσουν, από την άλλη ο όχλος ψάχνει εναγωνίως να κρεμαστεί από τον οποιοδήποτε λαοπλάνο, που θα του υποσχεθεί παν ό,τι επιθυμεί να ακούσει, ξέροντας ότι θα τον κοροϊδέψει, αλλά θα του δώσει λίγο καιρό ακόμα τον ύπνο να συνεχίσει έστω μέσα στην μεγάλη συμφορά και στην μιζέρια. Από εκλογές σε εκλογές, από λαοπλάνο σε λαοπλάνο, ξεπέφτει ξευτελίζοντας το είδος, την πολιτική, τον ηγέτη και εσχάτως φθάσαμε στα φρόκαλα της Ε’ εθνικής κατηγορίας, στα σκουπίδια, που λένε για την οικονομία μας οι Οίκοι Αξιολόγησης! Αντίστοιχα ο όχλος από πείραμα σε πείραμα ξεπέφτει και είναι πλέον δυσώδης πολτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: