Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ

 
Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Zάλη προκαλούν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις σχετικά με τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις επί του θέματος της διαπλοκής που πλέον αγγίζει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Τόσο από το «Βήμα» όσο και από το «Πρώτο Θέμα» χορηγείται προς την κυβέρνηση στάλα στάλα εν είδη Μυθριδατισμού το δηλητήριο από τα πρωτοσέλιδα για αιωρείται πάντα και απειλητικά το τι ακολουθεί.. 

Το έναυσμα δόθηκε από τους ίδιους τους κατηγορούμενους οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις αποκαλυφθείσες από την ΕΥΠ συνομιλίες επιδόθηκαν σε μια επιχείρηση σπίλωσης του προσώπου της πείσμονος γυναίκας που αποκάλυψε το σκάνδαλο των εκβιασμών.. 


Επρόκειτο περί ερωτικής αντεκδίκησης υποστήριξαν στην ανάκριση με το Πρώτο Θέμα του γνωστού .. κομιστή να έχει κάνει σημαία την άποψη αυτή. Στην πραγματικότητα το ηθικό ξέσπασμα ενός κατ’ εξοχήν κατινίστικου και κίτρινου φύλλου επιχειρήθηκε κατά τα πρότυπα του γάτου Ψυχάρη για να καλύψει τα δικά τους σκατά. 

Στη δημοσιογραφική πιάτσα μιλούν για μια μαύρη μεταβίβαση μετοχών της εφημερίδας στο ιλιγγιώδες ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ πάντα ερήμην των οικονομικών αρχών, δηλαδή της εφορίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το στήσιμο έγινε δια μέσου μιας offshore με έδρα την Monrovia και το ή τα πρόσωπα αποδέκτες των μετοχών της εφημερίδας που είχε εξαπολύσει λυσσαλέο πόλεμο κατά του Καραμανλή παραμένουν ως αυτή τη στιγμή επτασφράγιστο μυστικό. 

Κάτι αντίστοιχο μοιάζει να συντρέχει και στην υπόθεση Τσίπρα – Ψυχάρη με τον πρώτο ωστόσο να μην είναι σε θέση να εξηγήσει επαρκώς και πειστικά τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι και μάλιστα τετράκις. Γιατί δηλαδή συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του Βήματος τα προ των νικηφόρων εκλογών χρόνια. 

Κι αυτό επειδή είναι γνωστό τι ακριβώς επιδιώκουν τα λυκόρνια της αγοράς όταν συναντώνται έστω και δι απλής χειραψίας με τους πολιτικούς εκπροσώπους τους. Το άνοιγμα της κάνουλας που θα αποφέρει δια μέσου των τραπεζών λαϊκό χρήμα στα χρηματοκιβώτιά τους. 

Ένα πάντως είναι το βέβαιο. Πως η υπόθεση Μαυρίκου τείνει να εξελιχθεί στο απόστημα που έσπασε για να ξεχυθεί η σήψη του καθεστώτος στο κοινωνικό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον πνίγοντας στη μπόχα του όλο το λαό. Εκτός και αν όλα σβήσουν ξαφνικά δια μέσου μια τροπολογίας που θα τακτοποιεί τα χρέη του «μακαριστού» ιεράρχη της διαπλοκής Λαμπράκη και την άδεια του Mega σκανδάλου της ενημέρωσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: