Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛ(Η)ΣΤ(Ρ)ΙΚΟ Ο ΞΗΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ

news285c Ανωνύμου του Έλληνος

Στις τσέπες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη, του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, και του Κεφαλαίου. Και μην ακούσω τις τετριμμένες μαλακίες ότι τότε ήτανε δραχμές και τώρα είναι ευρώ, ότι παλιά ήταν ασθενικό το νόμισμα έναντι του πανίσχυρου ευρώ (και νεοναζιστικού, μην ξεχνάμε!) Το 1980 με 5,1 εκατομμύρια δραχμές αγόραζες μια πολυκατοικία 6 – 8 διαμερισμάτων, ενώ σήμερα (το 2009 πριν τα Μνημόνια) με 15.000 ευρώ δεν παίρνεις ούτε περιστερώνα! Παράδειγμα χαρακτηριστικό: 


Τα ασφαλιστικά ταμεία δημοσιογράφων (ΤΣΠΕΑΘ και ΕΔΟΕΑΠ) απώλεσαν από την ληστεία PSI, από τα παπατζιλίκια μπαρουφάκηδων – τσακαλ(ια)ώτων και την μη απόδοση αγγελιόσημου πάνω από 8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επειδή εδώ και έξη χρόνια είτε ανοίγεις τηλεόραση, είτε ραδιόφωνο, είτε πάσης φύσεως φυλλάδες βγαίνει μπόχα βόθρου ραγιαδισμού δοσιλογισμού, για το χρέος, που τάχα ζώντας πάνω από τις δυνάμεις μας κάναμε, τους καλούς ξένους, που στερούνται λεφτά για να τα τρώνε τεμπέληδες Έλληνες, ότι δεν είναι δυνατόν να μην πληρώσουμε τους δανειστές, ότι εξαιτίας όλων αυτών έφτασε και το ασφαλιστικό σύστημα στον πάτο, επαναλαμβάνω:  

Γερμανοτσολιάδες, Νεοναζί «Βησιγότθοι» κι άλλοι νεοβάρβαροι Ευρωπαίοι, μαζί με τα αποβράσματά σας, που εξόντωσαν τον ιθαγενή πληθυσμό της Αμερικής, δραχμή δεν σας χρωστάω, χρυσοπλήρωσα και το χρέος, που λέτε, χρέος παράνομο, καταχρηστικό επαχθές - απεχθές! Διαβάστε τον Νίκο Μπογιόπουλο, που έκανε φύλλο φτερό τους κρατικούς προϋπολογισμούς την περίοδο 2005 – 2014:

 Σε μια δεκαετία πληρώσαμε 500 δισ. ευρώ σε φόρους κι η σκλαβωμένη χώρα έσκασε σε τοκοχρεολύσια πάνω από 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: