Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ

 Πέψε στους μπιστικούς σου Μητσοτάκη πως το "ως εδώ" δεν αφορά τους Ξηρούς αλλά την λεηλασία του λαϊκού ιδρώτα..

24ωρη απεργία των δημοσιογράφων - Media
Σήμερα δεν έχει ύλη.. Δεν πιάνουμε πληκτρολόγιο στα χέρια μας και όσοι το πιάσουν δεν είναι δημοσιογράφοι.. Η ΠΟΕΣΥ έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016  σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στα Γραφεία Τύπου, διεκδικώντας την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου και τη διασφάλιση των πόρων τους.

Οι δημοσιογραφικές ενώσεις ζητούν:

Διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
Διασφάλιση του αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΣΥ «καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια για την κατάργηση της αυτονομίας και αυτοτέλειας των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, της δήμευσης των αποθεματικών τους και την κατάργηση του βασικού τους εσόδου, του αγγελιοσήμου και φυσικά δεν πρέπει να πάψει να χρηματοδοτεί το ασφαλιστικό των εργαζομένων στον Τύπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: