Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

NEΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ

putin vs erdogan 
 Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς
 
 
Εκτός από τον τουρισμό και τις εξαγωγές, πλέον, θα υπάρχει εμπάργκο σε όλους τους Τούρκους επιχειρηματίες που εδρεύουν στην Ρωσία. 
 
Οπως είπε ο Θανάσης Αυγερινός στο MEGA, μεταξύ των κλάδων που θα επηρεαστούν, είναι η επεξεργασία ξυλείας και η εκπαίδευση πιλότων.

"Σκίζει" όλα τα συμβόλαια με την Τουρκία! Ζήτησε λίστα όλων των συμφωνιών

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν “σκίζει” όλα τα συμβόλαια με την Τουρκία. Ακόμη και με την τελευταία εταιρεία που είχε συναλλαγές με τη Ρωσία ή με ρωσικές εταιρείες.

Αλλάζοντας το περιεχόμενο του διατάγματός του της 28ης Νοεμβρίου, το οποίο προέβλεπε οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ο Πούτιν ζητά τώρα λίστα μ΄ όλες τις εταιρείες που ελέγχονται από Τούρκους επιχειρηματίες.

Υπό έλεγχο ειναι ήδη λίστα με συμβόλαια μεταξύ ρωσικών και τουρκικών εταιρειών.

Τα αριθμητικά στοιχεία που έδωσε ο Τούρκος υπουργός Εμπορίου Μπουλέντ Τουφενκτσί είναι ενδεικτικά. Σύμφωνα μ΄ αυτά οι εμπορικές συναλλαγές Τουρκίας-Ρωσίας είχαν μειωθεί κατά 38-40% το 2015 σε σχέση με το 2014
 

«Στην περίοδο από 24 Νοεμβρίου έως το τέλος του Δεκεμβρίου υπήρξε επιπλέον μείωση 38%. Θεωρούμε πως η μείωση αυτή δεν θα μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό», είπε ο Τούρκος υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: