Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ


ΚΚΕΑποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

 
Νέο βίντεο είδε τη Δευτέρα τη δημοσιότητα από την «Εφημερίδα των Συντακτών». Στο εν λόγω βίντεο ο αρχηγός της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, παραληρεί εμετικά ακόμη μια φορά: Εμμέσως πλην σαφώς προτρέπει τους χρυσαυγίτες να βιαιοπραγούν, αφού -όπως λέει- οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά τον ξυλοδαρμό της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη.

 Σε δημόσια ομιλία του προς το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, αναφέρει: «Ανέβηκε (σ.σ. η ναζιστική εγκληματική οργάνωση) δύο μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις» μετά το περιστατικό, ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου, και οι Τσίπρες, ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάνανε κι άλλη φορά και τους θάψαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν».

Η στάση βέβαια της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αλλά και έξω από αυτήν απέδειξε ότι η ναζιστική εγκληματική οργάνωση ως τσιράκι του κεφαλαίου όχι μόνο δεν έχει μέτωπο προς τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (ή και προς την περιφερειακή αρχή Αττικής), αλλά έχει κύριο στόχο το ΚΚΕ.      
Σε ανακοίνωσή του σχετικά με το νέο βίντεο, το  Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το νέο βίντεο, με το εμετικό παραλήρημα του Μιχαλολιάκου, αποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι ο φασισμός, ο ναζισμός είναι γέννημα - θρέμμα του σάπιου συστήματος και γι’ αυτό έχει ως προμετωπίδα του τον αντικομμουνισμό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: