Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΕΑ

  Γράμμα και γραφή:  

Μου το έστειλαν και δεδομένου ότι λογοκρισία δεν ασκεί η ιστοσελίδα μας το αναρτούμε αλλά: Το ότι το πασπάλισαν με ολίγη δόση Τραγκακικού αντιγερμανισμού του τύπου ναι στους έλληνες και όχι στους Γερμανούς μόνο και μόνο για να διαφημίσουν μια νεα εμπορική (όχι παραγωγική ) επιχείρηση μας ενόχλησε.. Ο νταβατζής είναι νταβατζής και αντικείμενο εκμετάλλευσής του είναι οι πουτάνες, όπως ο έμπορος ή ο επιχειρηματίας -λέμε τώρα γιατί τέτοιοι που να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους δεν υπάρχουν- είναι έμπορος και επιχειρηματίας και αντικείμενο εκμετάλλευσής τους είναι ο εργαζόμενος γι αυτό και το χρήμα και τα κέρδη τους δεν έχουν πατρίδα .. Έτσι για να μην νομίζουν οι αποστολείς ότι μασάμε.. πως αν το κινέζικο προϊόν αφήνει περισσότερα κέρδη θα προτιμήσουν το ελληνικό.. Τώρα που θα βρει τους πελάτες εν μέσω καταστροφής αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να το λύσει ο ίδιος εκτός αν βουτήξει το ΕΣΠΑ και εξαφανιστεί όπως συχνά πυκνά συμβαίνει..
Το εμπορικό Seitanidis Home άνοιξε σχεδόν απέναντι απο το ΙΚΕΑ Κηφισού και το χτυπάει στα ίσια.

Είναι μια Ελληνική εταιρία με 30.000 κωδικούς, τα πάντα για το σπίτι.

s1

Ξεχωρίζει για την πολύ καλή ποιότητα και τα περισσότερα είναι ελληνικής κατασκευής.

s2

Ένας πολύ όμορφος χώρος 10.000 τ.μ. με εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας πάντα με φρέσκα υλικά, καφέ και παιδότοπο.

s3

Μπορεί κάποιος να βρει χιλιάδες είδη όπως έπιπλα, λευκά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, είδη κουζίνας, φωτιστικά, είδη μπάνιου, είδη κήπου, καθαριστικά,γραφεία, σερβίτσια. παιδικά έπιπλα, διακοσμητικά , σχολικά και εργαλεία.

s4

Μέσα στους επόμενους μήνες έχει σκοπό να επεκταθεί με ακόμα 5 εμπορικά σε όλη την Ελλάδα. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Γιάννενα και Λάρισα.

s5

Σκοπός της εταιρίας να στηρίξει την ελληνική βιοτεχνία και τα ελληνικά εργοστάσια.

ΔΕΙΤΕ και φωτογραφίες με το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας πάντα με φρέσκα υλικά

s6s7s8s10s9









Λ. Κηφισού 80, Αγ. Ιωάννης - Ρέντης, T.K. 182 33 τηλ. 211 1028300, email: info@seitanidishome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: