Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΤΟ .. ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΙ !!


Τι δεν καταλαβαίνετε όταν σε κάθε ευκαιρία επισημαίνω  πως η ιδιωτική τηλοψία υπήρξε ο ηθικός αυτουργός της καθολικής μας παρακμής; Από τη χοάνη της και όχι απο τους κοινωνικούς αγώνες γεννιουνται οι σημερινες ηγεσίες..


Θα θυμάστε ασφαλώς την παραγωγή του τότε New Channel από τα στούντιο της οποίας ανέτειλαν  άστρα του τύπου Εθνικός Στάρ, Μίστερ Μπούτιας η δις Πέπυ του χλιδάτου μπούστου και γενικώς διάφορα πρόσωπα της κοινωνικής παρακμής που προοιώνιζε την οικονομική, αλλά κανείς δεν το έβλεπε ή απέφευγε εθελοτυφλώντας να το δει. 

Θολωμένη η ελλάς από την επίπλαστη ευμάρεια που δεν χρειαζόταν παρά μια ξύστρα για να αναδυθεί η όζουσα σαπίλα του καθεστώτος, κατανάλωνε ώρες ατελείωτες ενός τηλεοπτικού χρόνου για την αξία του μηδενός και όχι του μηδενισμού, (ο μηδενισμός εχει κάποια αξία) σε αυτό το σημείο που αν ξάφνου της πρόβαλλες επί της οθόνης τον θάνατό της θα κραύγαζε σαν κύμβαλο αλαλάζον εμπρός του..

 Κι εκεί αίφνης νάσου ο σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ευθαλής, μυστακιοφόρος, ανέμελος φιλελές, να συνεντευξιάζεται μετά της Μιχαλονάκου και της τηλεπερσόνας Μαρίας Λογοθέτη η οποία κατά δήλωση των χιλιάδων θαυμαστών της διακρινόταν και αυτή για το υπέροχο μπούστο της. Δήλωση που απεδέχθη ενώπιον της οθόνης ταπεινά δηλώνοντας «τι να κάνουμε έτσι με έκανε η μάνα μου» 

Δεν θα ήθελα να προεκταθώ επί της συγκεκριμένης περίπτωσης απο σεβασμό στο ίδιο το πρόσωπο, επειδή χρόνια μετά πληροφορήθηκα πως είχε πέσει σε κατάθλιψη από την αποφράδα στιγμή που οι προβολείς της δημοσιότητας έσβησαν γι αυτή. 

Θα παραμείνω ωστόσο  στον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος αντιθέτως κατόπιν αυτης της παρουσίας εδραιώθηκε στα βουλευτικά έδρανα για να εκτιναχθεί στη συνέχεια στην προεδρία της Βουλής και στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.. Μα πως ; Εξέφρασε τους ψηφοφόρους του ως ο καθρέφτης τους!! Τόσο απλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: