Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για τράγκας
 Χούντες Γιωργο ξέρεις ποιος κάνει.. 'Αλλωστε τους έχεις υπηρετήσει..



Τα «μαϊμούνια» δεν παλεύονται κατά πως λένε για τους ευπροσάρμοστους με τα καθεστώτα οι Κρητικοί.. Και εν προκειμένω η αναφορά στον Τράγκα, ο οποίος κατά το αναφαίρετο δικαίωμά του βγήκε πλέον ανοιχτά με κοστούμι της ΛΑΕ. 


Προηγουμένως πέταξε στους πολιτικά άστεγους το κοστούμι του Σύριζα ίσως γιατί τον υποχρέωσαν να φορέσει γραβάτα.. Κατά την περίοδο όμως που το φορούσε μας δήλωνε ραδιοφωνικά πως τον Τσίπρα τον έπαιζε .. στα γόνατά του και τον στήριζε πάσι δυνάμει.. 

Ας ξεπεράσουμε την ύποπτη «πολιτική παιδοφιλία» του ως ένα γεγονός που κινήθηκε στα όρια μιας αξιόμεμπτης ποινικά πράξης και ας παραμείνουμε στην ουσία του πράγματος με την οποία ο Γιώργος αναδεικνύει την πολιτική σταθερότητά του.. Επειδή όσο και αν σας ξενίζει περί πολιτικής σταθερότητας πρόκειται. 

Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εμφανίζει συμπτώματα αλλαγής  πολιτικής ρότας ίνα προσδεθεί στο συστημικό άρμα, κατά ένα παράξενο τρόπο ο πρώτος που το προσεγγίζει ανοίγοντας καρδιά και αγκαλιά είναι ο Τράγκας!! 

Μόλις οσφράνθηκε – και σας βεβαιώ πως περί πολιτικού λεχρίτη μπορεί να πρόκειται αλλά είναι εξαιρετικός ρεπόρτερ και εντάσσεται μεταξύ των ελάχιστων  που έχει ο τόπος- το κοινωνικό ρεύμα κατά του Σύριζα σκαρφάλωσε  ο Γιώργος με τζιν ντουντούκα και με τα μυαλά στα κάγκελα για να στηρίξει τον Λαφαζάνη.. 

Κι έβαλε την κασέτα από την αρχή θυμίζοντας τον ως πριν μερικούς μήνες καλό Συριζαϊκό εαυτό του. Τότε που για τα μνημόνια υπεύθυνο ήταν το ΚΚΕ το οποιο αρνιόταν πεισματικά να ξεσηκώσει τον  κόσμο σε επανάσταση κατά του καθεστώτος.. (ποιος τα λέει; ο Τράγκας!!)

Στην εκπομπή έτσι της περασμένης παρασκευής κατά πως γράφει ο Ριζοσπάστης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΚΚΕ υπό το εξής περιεχόμενο:

 «(...) ο κύριος Κουτσούμπας λέει ότι είναι μνημονιακό ανάχωμα ο Λαφαζάνης. Κύριε Κουτσούμπα, είστε υπερβολικός και εδώ δείχνετε ότι το ΚΚΕ είναι το πλέον συστημικό κόμμα της ελληνικής κοινωνίας (...) Εντάξει, εσείς, κύριε Κουτσούμπα, παίζετε συγκεκριμένο ρόλο. Χθες δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι αντί να επιτεθείτε κατά της κυβέρνησης επιτίθεστε εναντίον του κυρίου Λαφαζάνη. Τι σόι Κομμουνιστικό Κόμμα είναι αυτό; (...) Λες ψέματα, κύριε Κουτσούμπα. Ο Λαφαζάνης μίλαγε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για εθνικοποιήσεις. Λες πολλά ψέματα, κύριε Κουτσούμπα και αποδεικνύεις ότι το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, μετά τη μεταπολίτευση, σταδιακά, έγινε το πλέον συστημικό κόμμα. Εξυπηρετεί το μνημόνιο ουσιαστικά με τη στάση του. Και γενικά με το μόρφωμα το πολιτικό που προβάλλει εξυπηρετεί αυτούς που λένε ευρωπαϊκός δρόμος μόνο, πάση θυσία. Η επίθεση εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν από υπερβολική έως πλήρως άδικη και εκτεθήκατε. Πιο πολύ βάλλει εναντίον του Λαφαζάνη το ΚΚΕ παρά η ίδια η κυβέρνηση».
 
Ώπα ρε Γιώργο, συγκρατήσου.. Εγώ οργανωμένος στο ΚΚΕ δεν είμαι αλλά τόση επανάσταση ούτε ο Λένιν δεν θα την άντεχε.. Κι επειδή Γιώργο αν η πουτάνα κάνει εκατό το πουτανάκι δεν «γένεται» να κάνει εκατόν δέκα, έχουν άπαντες αντιληφθεί ποιος είναι ο στόχος όχι μόνον ο δικός σου, αλλά και του υπολοίπου συναφιού, που συνεχώς διερωτάται προβοκατόρικα, τι κάνει το ΚΚΕ τώρα που συνθλίβεται ο λαός, να σε ενημερώσω πως: 

Το κόμμα αυτό μπορεί να έχει κάνει υπό συνθήκες υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας ιστορικά λάθη, αλλά δεν απαρτίζεται από κρετίνους ώστε να μην αντιλαμβάνεται το μύχιο περιεχόμενο των επιδιώξεών σου..  Δεν τσιμπάει έτσι στη λάθος φράση ή κίνηση που αναμένεις με σύσσωμο το καθεστώς, ώστε να το κηρύξετε εκτός νόμου και να το στείλετε ξανά σε στις αδιαφανείς διαδρομές της πολιτικής παρανομίας. 

Και επίσης να σε ενημερώσω ότι όταν απευθύνεσαι σε αριστερούς οφείλεις να γνωρίζεις πως η πολιτική τους παιδεία βρίσκεται στο υψηλότερο εκείνο επίπεδο που τους δίνει αυτομάτως τη δυνατότητα να αποφανθούν το εξής: 

Ότι  ακόμη και στην υποθετική  περίπτωση που εξεγερθεί και επιβληθεί επί του συνόλου το πέντε επί τοις εκατό του λαού, τότε αυτό δεν είναι επανάσταση αλλά χούντα. Και χούντες ξέρεις ποιος κάνει.. Άλλωστε τους έχεις υπηρετήσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: