Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Έλληνα, σκάσε και κολύμπα για να... επιπλέουν τα κανάλια της διαπλοκής!
 Το αστρονομικό ποσό των 2,1 δισ. ευρώ ξεπερνούν τα χρέη των συστημικών μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, τα οποία εξακολουθούν να επιβιώνουν σε καθεστώς φορολογικής ασυλίας, την ώρα που ο ελληνικός λαός ζει την απόλυτη κόλαση. 


Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες πηδάνε από τα μπαλκόνια ή μπαίνουν φυλακή για χρέη προς το Δημόσιο, κάποιοι ξύπνιοι, μονίμως ευνοημένοι σφυρίζουν εδώ και 25 χρόνια αδιάφορα και παίζουν μπάλα στην πλάτη του Έλληνα, προσπαθώντας με συνέπεια και συνέχεια να κάνουν το μυαλό του πουρέ.


Τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, οι τύποι που άλωσαν το ελληνικό κράτος, το έκαναν οικόπεδα και το μοίρασαν κατά το δοκούν πέρα από το ότι λειτουργούν με... προσωρινή άδεια 25 ετών, δεν μπήκαν στον κόπο καν να πληρώσουν το φόρο του 20% από τις διαφημίσεις που προβάλλουν στα διαλείμματα της προπαγάνδας!

Τα χρέη των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης προκαλούν «εγκεφαλικό» όπως μπορείτε να δειτε και στον παρακάτω πίνακα:

mme 2

Ο Νόμος 3845 του 2010 μετατίθεται πιο πολύ και από... φαντάρο, είτε με νέους Νόμους, είτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είτε τροπολογία... Αν ο Τσίπρας θέλει να στείλει επιτέλους ένα μήνυμα ότι δεν πάσχει από... Αλτσχάιμερ και θυμάται έστω και κάποια από αυτά που είχε υποσχεθεί στον κοσμάκη για να τον ψηφίσει, οφείλει να βάλει όλους αυτούς τους νταβατζήδες να πληρώσουν!


mme 1


Σε κάθε άλλη περίπτωση ο κ. Τσίπρας θα γίνει και ο ίδιος ότι και οι προηγούμενοι... Υπηρέτης της διαπλοκής. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.
Αλέξη, η ιστορία με τα κανάλια δεν θα αλλάξει τη ζωή του κόσμου αλλά τουλάχιστον θα δώσει την αίσθηση ότι κάτι άλλαξε. Ακόμη κι αν στην αρχή, η μπόχα που θα αναδυθεί ανακατεύοντας τα σκ..., πριν τα ρίξεις στο βόθρο, θα είναι αφόρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: