Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
 Και όλα αυτά δεν αποτελούν παρά σχισμές στο βόθρο του καθεστώτος


Κατά τα λοιπά οι αυταπασχολούμενοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι ενοχοποιούνται για τη λεηλασία..


Μετά τις 15 Αυγούστου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπασταύρου εκλήθη από τον εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση σε ανωμοτί κατάθεση για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε από το υλικό της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Παπασταύρου, μέσω του συνηγόρου του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Πρόκειται για κοινό λογαριασμό που διέθετε μαζί με τον πατέρα του που έχει πεθάνει αλλά και τη μητέρα του η οποία επίσης εκλήθη ως ύποπτη διάπραξης των ίδιων αξιοποίνων πράξεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας "φουκαράς" τζιτζιφιόγκος της πολιτικής σκηνής. Τον έβλεπες παντού πίσω από κάθε σημαντική συνάντηση του Σαμαρά. Κάποιοι τον θεοποίησαν ως ένας άλλος Αινστάιν.
Τελικά στην πραγματικότητα ήταν άλλος ένας ασυμπάθιστος βουτυρομπεμπές, που με τα λεφτά του μπαμπά σπούδασε σε καλά πανεπιστήμια στην Αμερική και ήρθε στην ψωροκώσταινα να πουλήσει μούρη. Αλλος ένα σοφός που με την σοφία του το μόνο που κατάφερε είναι να εξασφαλίσει το τομάρι του και να κονομίσει μερικά εκατομύρια ακόμη που του έλειπαν.