Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ "IN GEECE"!!


 Ζητείστε διακομματικό έλεγχο του χρέους για να δείτε γλέντια, γλέντια χρηματιστηριακά


Αν νωρίτερα είχαν αφήσει τον λαό να αποφασίσει για την τύχη του τότε το ευρωμπορντέλο θα είχε διαλυθεί και η Γερμανία θα έτρεχε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα απλυτά της.

 Σήμερα τα γεράκια έχουν διασπείρει τον κίνδυνο σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στις κυβερνήσεις που κατέχουν τα ελληνικά ομόλογα έτσι η πτώση των χρηματιστηρίων δεν είναι παρά ελάχιστος ιδρώτας στο αυτί τους. 


Δεν απομένει παρά ένας διακομματικός έλεγχος του χρέους έτσι ώστε να αναδειχτούν οι θεσμικοί ριφιφήδες του λαϊκού πλούτου και να παραπεμφθούν οι "δανειστές" σε αυτούς για την είσπραξη των "δανεικών".. Εκεί να δείτε γλέντια.. Γλέντια χρηματιστηριακά. 

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια διεύρυναν τις απώλειές τους μετά τη σημερινή άκαρπη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx Europe 600 σημείωνε πτώση 0,5%, εν μέσω υποχώρησης του δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά 11%.
Οι χρηματιστηριακοί δείκτες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας υποχωρούσαν πάνω από 1,6% και ο γερμανικός δείκτης DAX κατέγραφε απώλειες 1,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: