Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΑΦΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

 Με πολιτικά συνθήματα επιχειρεί να αποφύγει τον κολασμό..

 
 Για την ιστορία να θυμίσουμε στον εισαγγελέα που τον παρέδωσε ξανά στην κοινωνία ότι είτε αποπειράθηκε είτε διέπραξε  δωροδωκία, συνιστάται το αδίκημα που περιγράφεται στο άρθρο 236 του ποινικού κώδικα

 Με μια δήλωση εμφορτη πολιτικών συνθημάτων αλλά και ασαφειών ως προς αυτό καθ' εαυτό το γεγονός, επιχείρησε ο καταγγελλόμενος Γιώργος Αποστολόπουλος να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η όποια πράξη αποδίδεται σε αυτόν.. Επί της ταμπακέρας όμως ουδέν.. Επειδή αν πράγματι είναι αθώος του αίματος πρώτον θα αμφισβητούσε το περιεχόμενο του ηχοεικαστικού αποδεικτικού στοιχείου που επικαλείται ο Χαϊκάλης δηλώνοντας πως είναι προϊόν μονταζιέρας και δεύτερον θα παρουσίαζε στοιχεία που θα εξηγούσαν τους λόγους που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέλεξε αυτόν ως αποπειραθέντα να τον δωροκήσει και όχι οποιονδήποτε άλλον.. Με λόγια απλά θα υπονόμευε το περιεχόμενο των καταγγελιών Χαϊκάλη προσκομίζοντας αποδείξεις για το κίνητρο που είχε αυτός να τις κάνει. Αντ' αυτού δήλωσε αορίστως "όλα στο φως χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες!" αποφεύγοντας να μιλήσει ευθέως και ευθαρσώς για προϊόν μοντάζ.


Για την ιστορία να θυμίσουμε στον εισαγγελέα που τον παρέδωσε ξανά στην κοινωνία ότι είτε αποπειράθηκε είτε διέπραξε το αδίκημα της δωροδωκίας συνιστάται το αδίκημα που περιγράφεται στο άρθρο 236 του ποινικού κώδικα και αναφέρει τα εξής: Όποιος υπόσχεται ή παρέχει σε υπάλληλο άμεσα ή με την μεσολάβηση τρίτου οποιασδήποτε φύσης ωφελήματα για τον εαυτό του ή για τρίτο για ενέργεια η παράλειψή του ή αντίκειται σε αυτά τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους και με χρηματική ποινή ίση με το πενταπλάσιο της αξίας της δωροδοκίας ως του ποσού των 150 χιλιάδων ευρώ..

Η δήλωση Αποστολόπουλου  
«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές "βεντέτες", υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.  Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό! Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος" », αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
«Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως: χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες» επισημαίνει ο κ. Αποστολόπουλος ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: