Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ..

Μόνον; Αυτός έμοιαζε με ωρολογιακή βόμβα που κατά την έκρηξή της από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές..

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον Αλβανό κακοποιό που «γάζωσε» με καλάσνικοφ μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με πελάτες του μαγαζιού ο Αλβανός ήταν στο μαγαζί μαζί με άλλους δυο οι οποίοι ήταν αρκετά εριστικοί με τους πελάτες, έσπρωχναν και στραβοκοιτουσαν τους πελάτες, σε αντίθεση με τον Αλβανό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Αλβανίος συνομίλησε με δυο κοπέλες, μια πελάτισσα και μια  χορεύτρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες του προσωπικού ο κακοποιός δεν φάνηκε μεθυσμένος καθώς είχε σταθερή ομιλία. 



Δεν θυμούνται αν έφυγε μόνος οι με τους άλλους δυο. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο τον είδαν να μιλάει για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο έξω από το μαγαζί και ξαφνικά επέστρεψε με το καλάσνικοφ. Ο πρώτος πελάτης του καταστήματος που τον είδε με το καλασνικοφ δεμένο πάνω του, ήταν ο 39χρονος τραυματίας ο οποίος μπήκε μπροστά στην είσοδο με τα χεριά ψηλά και του  του είπε «ωπα μεγάλε τι πας να κάνεις».

Ο κακοποιός τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με σταθερό χέρι και ψύχραιμος. Στην συνέχεια Πυροβόλησε εναντίον του ντι ντζει για να κλείσει την μουσική φωνάζοντας «πουτάνες θα σας σκοτώσω όλους για να με θυμάστε». Ήταν τόσο ψύχραιμος και αποφασισμένος που πυροβολούσε με σταθερό χέρι αλλάζοντας μάλιστα και γεμιστήρα. Όπως είπε ο πελάτης αν δεν έμπαινε μπροστά ο 39χρονος και δεν του έβαζε μπροστά του το πάσο και δεν του πέταγε ένα τασάκι ο ντι ντζει θα θρηνούσαμε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: