Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

news230cΑνωνύμου του Έλληνος

Τα χαράτσια αυξάνονται και πληθύνονται αλλά ουδείς ξεσηκώνεται! 

Έστω, ρε παιδάκι μου, να πάρει το τσαντίρι του και να εγκατασταθεί έξω από την Δ.Ο.Υ. της περιοχής του, αφού με τόσα δισεκατομμύρια, που καλείται να πληρώσει, τώρα είναι νοικάρης στο σπίτι του και αύριο θα το πάρουν οι τράπεζες.

 Αφού είναι πια μόνιμος τρόφιμος του εισπρακτικού μηχανισμού της Γκραικυλίας. 

Θα είναι πιο κοντά στους ληστές του και δεν θα χρειάζεται να πληρώνει ναύλα πήγαινε έλα. Τύφλα να ’χουν οι πάλαι ποτέ φορατζήδες του Σουλτάνου.


 Χειρότερα, γιατί αυτοί έπαιρναν μόνο την δεκάτη, ενώ το Δ’ Γερμανικό Ράιχ τα σκουπίζει όλα! Πού να τρέχει τώρα για διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, ανατροπές, επαναστάσεις και άλλα άκρως ανθυγιεινά. Στασίδι ψάχνει να βολευτεί ο όχλος, να συνεχίσει απερίσπαστος τον ύπνο του, πλην όμως το πείραμα των ξένων αφεντικών έχει και την φάση: Κάτσε να δούμε πόσο αντέχει, αν του πάρουμε το σπίτι, το μεγάλο του φετίχ για το οποίο και την ζωή του χαράμισε!

Αντέχει ακόμα πολύ, πάρα πολύ ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος της Γκραικυλίας, όπως πιστοποιείται από το πολιτικό σκηνικό. Τα ίδια Παντελάκη μου κι εδώ. Η συμμορία των δοσίλογων και γερμανοτσολιάδων, που την κυβέρνηση της αποικίας παριστάνει γονυπετώς εκλιπαρεί τον ξένο δυνάστη να την αφήσει λίγο ακόμα στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα του Μαξίμου προσφεύγοντας σε διάφορα γνωστά και φτηνιάρικα κολπάκια για τον σκοπό αυτόν. 

Είναι... άτεγκτοι, όμως, οι ξένοι επιβήτορες. Το έριξαν στο τρελό πανηγύρι όλο το θέρος οι εγχώριοι προδότες: Τέρμα τα Μνημόνια, ξεκουμπίζεται οσονούπω η Τρόικα, βγαίνουμε στις αγορές, δεν έχουμε ανάγκη πλέον τους εταίρους μας, ξαναγινόμαστε κυρίαρχοι (εδώ γελάμε) στο σπίτι μας, θα δρομολογήσουμε φορολογικές ελαφρύνσεις! Όχι δεν μύρισαν εκλογές, ιδέα σας είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: