Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η «ΧΥΔΑΙΑ» ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ…


Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Όλα στην υπηρεσία των Εποίκων και στη λογική του αδύναμου κρίκου. Από την νομοθετική εξουσία ως την προπαγάνδα και  την κρατική καταστολή. 

Αρχής γενομένης από τις δημοσκοπήσεις η μεταξύ των οποίων σύγκρουση πλέον αγγίζει τα όρια της παράνοιας και  τις «Αntennes» ψεκασμού πολιτικών παραισθητικών ουσιών, ως τον Πρύτανη των ΜΑΤ Φορτσάκη και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που δαγκώνει τους ξυπόλητους, «τα πάντα όλα», έχουν τεθεί υπό τις διαταγές τους, στην εκστρατεία διαμόρφωσης της κοπαδικής συνείδησης, επί ενός διαλυμένου στα εξ ων συνετέθη πλήθους και όχι λαού. 


Πλέον οι καθοδηγητές των  χεριών που πατούν κατά του λαού τη σκανδάλη, βγήκαν από την περιφρονητέα αφάνεια των παρακρατικών καταγωγίων στην θεσμοθετημένη επιφάνεια και διοικούν ελέω τοκογλύφων, δίχως την παραμικρή όχι ηθική, αλλά μηδέ καν συνταγματική αναστολή. Εμφανίζεται επί παραδείγματι ο αξιολύπητος εξ αιτίας των δουλικών υποκλίσεών του στους κατακτητές, Σαμαράς  και δηλώνει ωμά, « πως όστις δεν προσαρμόζεται στις μεταρρυθμίσεις, θα απορρίπτεται ως ο αδύναμος κρίκος»! Και δεν σηκώνεται όχι τυφώνας, αλλά ούτε το φύλλο συκής που καλύπτει την ντροπή από τη γύμνια της κοινωνικής αδράνειας εναντίον του. 

Κάτι σαν το ευφυολόγημα του Απόστολου Παύλου «πας μη εργαζόμενος μηδέ εστιέτω» ήταν αυτό. Αλλά τόσο το πρωθυπουργικό ανδρείκελο όσο και ο Απόστολος Παύλος λησμόνησαν τα παιδιά ,τους γέροντες και τους αναπήρους, με το απόπλυμα της Μέρκελ να τον υπερβαίνει. Επειδή προσπερνά αδιάφορα τους ανέργους που αυτός και η τάξη την οποία εκπροσωπεί προκάλεσαν. 

Και στην δηλητηριώδη ουρά του τα Μέσα Μαζικών Εγκλημάτων να ανακαλύπτουν αστέγους σε πνιγηρές σήραγγες. Από τη Πλατεία Βάθη ως το Έδεμ. Άστεγοι όμως που ήταν πρόθυμοι να δηλώσουν ότι για την κατάστασή τους ευθύνεται η «προσωπική τους βλακεία» και οι «συγκυρίες».. 

Αυτό ήταν το «δια ταύτα» που εκδόθηκε από το τηλεοπτικό δικαστήριο του Antenna και ανακοινώθηκε από το δελτίο των οκτώ. Δεδικασμένο στη βάση του οποίου ενοχοποιούνται άπαντες οι εξαθλιωμένοι, που πλέον μπορούν να αυτοκτονούν μαζικά, κατά εκατοντάδες, με τους οικείους τους να έχουν χάσει το δικαίωμα στην οργή και την εξέγερση, αφού η ευθύνη είναι ατομική! Και προς επικύρωση της σκοτεινής γκραβούρας που έχει από το καθεστώς πολιτικά ιχνογραφηθεί, έρχονται οι δημοσκόποι οι οποίοι: 

Παρά τις την όποια διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου (η οποία χθες ειρήσθω εν παρόδω έπαιζε μεταξύ των τεσσάρων και τον οκτώ βαθμών!!) συνθέτουν μια συντριπτική κομματική πλειοψηφία, (από την άκρα δεξιά ως την "μεσοαριστερά") που επικροτεί τη παρουσία των διαχειριστών του θανάτου, καθιστώντας επί παραδείγματι τους θυμωμένους κατά των μέτρων Λοβέρδου και της Πρυτανείας Φορτσάκη φοιτητές, κάτι σαν μια χυδαία και αντικοινωνική μειοψηφία! 

Δεν ξέρουν όμως ότι από τις «χυδαίες μειοψηφίες» αλλάζουν οι κοινωνίες και οι καιροί και όχι από τις πλειοψηφίες της ένοχης σιωπής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: