Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΨΗ: Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ


Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Τίγκα στο καρακατσουλιό  χθες ο ιστότοπος.. Με το που ανάρτησα τη τσόντα μεταξύ Χειμωνά και Καψή την έπεσαν άπαντες πάνω στο θέμα και το απογείωσαν σε  ύψη διαστημικά

Πιένες ο ιστότοπός μας.  Έχουμε μια μέση αναγνωσιμότητα περίπου στους εκατό αναγνώστες ανά θέμα με υψηλότερη τις 350 και χαμηλότερη τις 32 και χθες ο καυγάς ανάμεσα στο απροσάρμοστο του Πασήκ (πανελλήνιο σημιτικό κίνημα) με την ταμένη από μικρή στους Φιλελέδες του Τζήμερου έπιασαν τις 600! Εκτός και αν το είδατε ως φθινοπωρινή επιθεώρηση. Κάτι σαν ένα ξέφωτο στο δάσος της κατάθλιψης. Τότε δικαιολογείστε απολύτως γιατί κι εγώ έτσι το αντιμετώπισα και το ανάρτησα. 


Σαν ένα δημοσκοπικό υπόδειγμα των επιλογών ενός λαού που γαλουχήθηκε στα πρωινάδικα και τα μεσημεριάδικα της ακαταμάχητης βλακείας. Την παρακμή ενός εις τη νιοστή κατά το παρελθόν επαναστατημένου λαού που άκμαζε μαχόμενος με τα καριοφίλια για τις αξίες της ελευθερίας και της προόδου. Από το 1821 ως το 1949. Επειδή κατά το έτος αυτό ηττήθηκε οριστικά από τις συμμορίες των αναπαλαιομένων κοτζαμπάσηδων και των Άγγλων αποικιοκρατών και διαλύθηκε. 

Κάποιοι, οι καλλίτεροί του, εκτελέστηκαν παραδειγματικά. Κάποιοι άλλοι αυτοεξορίστηκαν για να στερηθούν βιαίως στην συνέχεια την ιθαγένειά τους. Κάποιοι άλλοι για να διασωθούν, φορτώθηκαν ένα δισάκι και μετανάστευσαν ξυπόλητοι χιλιάδες μίλια μακριά, όπου και αφομοιώθηκαν πλήρως από το ίδιο σύστημα που εν Ελλάδι τους είχε ματώσει, με τους απογόνους τους ούτε τη καλησπέρα να μην γνωρίζουν στα ελληνικά. Γι αυτής της ποιότητας το φτύσιμο μιλάμε. Και οι πολλοί, οι περισσότεροι κρύφτηκαν στην ανωνυμία των θυρωρείων των κατακόρυφων σπηλαίων της νεόκτιστης Αθήνας. 

Για να μείνουν μόνοι επί σκηνής, οι μαυραγορίτες, οι χίτες, οι γερμανοτσολιάδες και εν γένει όλοι οι κατοχικοί δωσίλογοι . Οι εκσυγχρονισμένοι εκπρόσωποι του σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω..  Αυτό το διαχρονικά 6% της ακροδεξιάς που κάποτε ψήφιζε Κωσταντόπουλο και Γαρουφαλιά και σήμερα Μιχαλολιάκο (εξάδελφο της πάλαι ποτέ φασιστικής «αγίας» τριάδας της Παντείου Σχολής, Έβερτ, Μιχαλολιάκου και Μιχαλόπουλου Γρηγόρη)  και τον μοντελοπνίχτη Καρατζαφέρη. 

Είναι οι ίδιοι με τις παραφυάδες τους που χρόνια τώρα προωθούν ότι πιο εξευτελιστικό ανέβηκε ως σύνθημα στις εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη και που χαρακτήριζε την κοινωνία της απάθειας.. 

 « No political correct». 

 Επωδός υπό την οποία το Πασήκ μετάλλαξε οπαδούς σε μονοκύτταρους οργανισμούς και τα πολυκύτταρα στελέχη σε μηχανές παραγωγής χρυσοφόρας προπαγάνδας. Για να θεώνται ακαταμάχητοι  στο πάρκινγκ του εν λόγω σταδίου από το λούμπεν προλεταριάτο κρατώντας το τιμόνι μιας BMW ή μιας Cahien, έτσι ώστε να θαυμάζει αυτό με δέος τους "σταρς" επιτελείς του. 

Αυτό το no political correct είναι που παρήγαγε και εξακολουθεί Χειμωνάδες Τζήμερους και Καψήδες.. Αυτό άνοιξε τη μαύρη κοινωνική τρύπα για να ρουφήξει σήμερα τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό που έχοντας πειστεί για την προσωπική ευθύνη στην αποτυχία, αντί να επαναστατήσει πέφτει στην κατάθλιψη και αυτοκτονεί. 

Και είναι αυτό το πολιτικά αιχμάλωτο κοινωνικό σώμα που όσο και αν τους ανοίξεις μια τρύπα στην ελευθερία, επιστρέφει τυφλωμένο από το φως της στο κελί του γι ν' ανοίγει εξαρτημένο ένα τηλεοπτικό παράθυρο στο καρακατσουλιό.. 

Πρόκειται για τη χαριστική βολή της ήττας η οποία προηγήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: