Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Γράμμα και γραφή από τον φίλιο ιστότοπο Ηλεία Οικονομία


Ανυπόφορη η βρώμα! Πρέπει να επέμβουν ΑΜΕΣΩΣ τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας...


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! 

η εστία μόλυνσης μια ανάσα απο το νοσοκομείο!!
Η Νέα Δημοτική Αρχή Πύργου συνεχίζει το έργο της Παλιάς... 

Συνεχίζει εναπόθεση τόνων σκουπιδιών 15-20 μέτρα από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου, στον χώρο της πρώην ΑΓΡΟΤΕΚ. 

Πάλι η κατάσταση ήταν αποπνικτική ακόμα και στον κόμβο Φιλοθέης και στην Εθνική Οδό. Έκλεισε το Τμήμα Συγκοινωνιών που είναι δίπλα. 

Οι υπάλληλοι πλέον παρουσιάζονται στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας λόγω... βρώμας και δισοδίας!!! Η βρώμα είναι ανυπόφορη. 
Όπως βέβαια σε πολλές συνοικίες της πόλης, την Εθνική οδό και τα χωριά από τους υπόλοιπους τόνους σκουπιδιών που ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ διάσπαρτοι!!! Καλούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πύργου να πάνε ΤΩΡΑ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. Δεν θα μπορέσουν να σταθούν από την μεγάλη βρώμα. 

 Πρέπει να επέμβουν ΑΜΕΣΩΣ τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας... ΦΩΤΟ Δείτε προηγούμενες φωτογραφίες απο τους τόνους των σκουπιδιών που έχουν εναποτεθεί στον χώρο τις πρώην ΑΓΡΟΤΕΚ λίγα μέτρα απο το Νοσοκομείο Πύργου. Ίδια και ΤΩΡΑ η εικόνα! Η βρώμα είναι εντονότατη στο Νοσοκομείο και σε σε όλη την γύρω περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: