Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΘΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ν' ΑΥΤΟΚΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ!!


Έκοψε τις φλέβες του και λουζόταν στο αίμα τους!!



Η απελπισία έχει αγγίξει πλέον τα απώτατα όριά της και δεν είναι δα τόσο δισεπίλυτο πρόβλημα να υποψιαστεί κάποιος το μέγεθος και την ποιότητα του πόνου που μπορεί να αντιμετώπιζε ο καθηγητής για να προβεί σε αυτό το απονενοημένο διάβημα ενώπιον των μαθητών του! Το ίδιο εύκολα ανιχνεύεται και ο ηθικός του αυτουργός ο οποίος μόλις λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσει σε πολυπληθές ακροατήριο πως όποιος αισθάνεται ή είναι αδύναμος κοινωνικος κρίκος μπορεί άνετα να μας απαλλάξει της παρουσίας του! 


Ο Σαμαράς και η κοινοβουλευτική του συμμορία είναι αυτός που όπλισε με χαρτοκόπτη το χέρι του δάσκαλου που ασφαλώς είναι πολύ πιο χρήσιμος από αυτόν.. Γιατί ο εν λόγω δάσκαλος προφανώς διαθέτοντας κοινωνική ευθύνη και ήθος αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του κατ' αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο επειδή δεν θα είχε απάντηση στην εφηβική καταγγελία πως η γενιά του είναι υπεύθυνη για την εθνική κοινωνική και οικονομική κατολίσθηση. Κατ' αυτό τον ισοπεδωτικό τρόπο μαθαίνουν τα παιδιά τους υπαιτίους ενός δράματος που όμοιό του ιστορικά μόνον σε περιόδους κατοχής έχει ζήσει ο τόπος. 

Ένα δράμα που οπλίζει το χέρι των αυτόχειρων να διακόψουν τη παροχή ρεύματος στη ζωή τους και σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τον πλέον αποτροπιαστικό τρόπο όπως αυτός που συνέβη Λύκειο της Πάτρας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Έντρομοι οι μαθητές είδαν καθηγητή τους, στην 6η ώρα του μαθήματος, να παίρνει έναν χαρτοκόπτη και να κόβει τις… φλέβες του μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

Άρχισαν αμέσως να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα στην αίθουσα να μπουν και άλλοι καθηγητές και να σταματήσουν τον αυτόχειρα, ο οποίος έβαζε το αίμα από τις φλέβες του στο μέτωπό του

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι μαθητές υπέστησαν σοκ από το θέαμα με την αστυνομία να τρέχει έντρομη να καλύψει  τους ηθικούς αυτουργούς διαχέοντας στο περιβάλλον τη μολυσμένη πληροφόρηση πως τάχα ο καθηγητής αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η μόνη ψυχική νόσος που καλύπτει σαν πέπλο τον τόπο ονομάζεται "εισβολή και κατοχή" και μεταδίδεται δια των επιτοκίων


Δεν υπάρχουν σχόλια: